Substratum

Μια κοινή έκθεση γλυπτικής & ζωγραφικής

LIFOTEAM 22.9.2016 | 00:00

Κοινή έκθεση του εικαστικού έργου του Δημήτρη Εφέογλου και της Δέσποινας Φλέσσα. Η έκθεση αποτελείται από ζωγραφικά και γλυπτικά έργα.

 

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη στην προσπάθειά της τα τελευταία χρόνια να χαρτογραφήσει την σύγχρονη ελληνική τέχνη παρουσιάζει το έργο νεότερων σε ηλικία εικαστικών. Αναγνωρίζοντας τον ιστορικό της ρόλο και τη σημασία αυτού επιλέγει καλλιτέχνες που διανύουν τα πρώτα τους βηματά στον χώρο με σκοπό να γίνει συνοδοιπόρος τους σε όλη την καλλιτεχνική τους πορεία.

 

Η έκθεση με τίτλο "Substratum" συστήνει στο κοινό το έργο του Δημήτρη Εφέογλου και της Δέσποινας Φλέσσα. Στόχος της έκθεσης είναι να αναδείξει τις συγγένειες της εικαστικής τους γλώσας μέσα από τις αντιθέσεις της. Η έννοια του μετασχηματισμού κατέχει κεντρικό ρόλο στη δημιουργική τους διαδικασία. Επιθυμούν την αλλαγή της αντίληψης των υλικών σωμάτων. Οι δημιουργίες τους είναι σπουδές πάνω στα όρια και στις ιδιότητες των υλικών που χρησιμοποιούν όπως το χαρτί και το γραφίτη. Τα έργα τους ισορροπούν ανάμεσα στη ζωγραφική και στη γλυπτική.

ΠΟΤΕ22/09/2016 - 15/10/2016
ΠΟΥΓΚΑΛΕΡΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ - ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός