Σεμινάριο αυτοψυχολογίας

Μία ακόμα δράση στο νέο Πολυχώρο Νεφάλη που έχει στόχο να συμβάλλει στο να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το άγχος, την αγωνία, τις φοβίες, τις κρίσεις πανικού και την έλλειψη αυτοπεποίθησης

LIFOTEAM 28.1.2017 | 00:00

 

Ο καινούριος πολυχώρος πολιτισμού ΝΕΦΕΛΗ που άνοιξε στους πρόποδες του Λυκαβηττού, είναι ένας χώρος που προσεγγίζει τον πολιτισμό μέσα από το λόγο και την τέχνη. Ένας χώρος που σέβεται την ανάγκη του σημερινού ανθρώπου να «πετάξει» από πάνω του, έστω και για λίγο, οτιδήποτε γεμίζει άγχος την καθημερινότητά του, ώστε να μπορούν η ψυχή και ο νους να βρουν λιμάνι και να ξαποστάσουν.

 

Συνεχίζοντας τις δράσεις της διοργανώνει ένα σεμινάριο αυτοψυχολογίας, που σαν πρώτο στόχο έχει να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε και να αποδεχθούμε όλα αυτά που μας κρατάνε από το να πάμε παρακάτω.


Ανοίγοντας τις πύλες του, σαν σκοπό έχει να στεγάσει διάφορες και διαφορετικές εκδηλώσεις , παρασύροντάς τον καθένα από εμάς σε ένα μοναδικό και πολυδιάστατο ταξίδι με προορισμό τη δύναμη του λόγου, την μοναδικότητα της τέχνης, την απόλυτη ελευθερία της έκφρασης. Μέσα από πολλές αυτόνομες δημιουργικές δραστηριότητες όπως σεμινάρια, διαλέξεις, εργαστήρια, εικαστικές εκθέσεις, μουσικές συναντήσεις,θεατρικά δρώμενα, παρουσιάσεις, λέσχες ανάγνωσης, ακόμα και συνεντεύξεις τύπου, η ΝΕΦΕΛΗ μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον πολιτισμό με τελικό προορισμό τον άνθρωπο.


Έτσι, συνεχίζοντας τις δράσεις της διοργανώνει ένα σεμινάριο αυτοψυχολογίας, που σαν πρώτο στόχο έχει να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε και να αποδεχθούμε όλα αυτά που μας κρατάνε από το να πάμε παρακάτω. Σε δεύτερο επίπεδο σκοπός του προγράμματος είναι να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το άγχος, την αγωνία, τις φοβίες, τις κρίσεις πανικού, ακόμα και την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

 


Εκτός των άλλων, επιδίωξη του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να μάθουμε νέους τρόπους για το πώς να οργανώσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, πως μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, πως μπορούμε να γίνουμε πιο αποδοτικοί στην εργασία μας με απώτερο σκοπό και αναγκαίο ζητούμενο της εποχής μας να αυξήσουμε τα εισοδήματά μας.
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει περισσότερη ηρεμία, θάρρος και αποφασιστικότητα για μια σωστή και επιτυχημένη δράση στην καθημερινότητά τους.


Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του πολυχώρου ΝΕΦΕΛΗ www.nefeli-cult.gr.

 

ΠΟΤΕ28/01/2017 - 28/01/2017
ΠΟΥΝΕΦΕΛΗ - CULT
Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός