Ιταλία:Τουλάχιστον έξι νεκροί και 100 τραυματίες μετά από πανικό σε κλαμπ

Ιταλία:Τουλάχιστον έξι νεκροί και 100 τραυματίες μετά από πανικό σε κλαμπ Facebook Twitter
0

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, και 100 τραυματίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από πανικό σε νυχτερινό κλαμπ της Ιταλίας.


Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BBC το κλαμπ Lanterna Azzurra φιλοξενούσε συναυλία του γνωστού ράπερ Sfera Ebbasta και περισσότεροι από 1000 άνθρωποι πιστεύεται ότι ήταν μέσα στο χώρο.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πανικός προκλήθηκε μετά από την εκτόξευση σπρέι πιπεριού μέσα μέσα στο κλαμπ που βρίσκεται στην κωμόπολη Κορινάλντο.

Κατόπιν προκλήθηκε πανικός, καθώς οι θαμώνες προσπάθησαν να σπεύσουν έξω από το κατάμεστο κτίριο ποδοπατώντας ο ένας τον άλλο. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για κλειστή έξοδο κινδύνου την ώρα του περιστατικού. 

Σύμφωνα με τις Αρχές, δώδεκα από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση 

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, από τους μέχρι τώρα ελέγχους οι καραμπινιέροι εξακρίβωσαν ότι «στην ντίσκο Lanterna Azzurra, όπου έπρεπε να εμφανισθεί ο τραγουδιστής "Sfera e Basta", είχαν πουληθεί περισσότερα εισιτήρια από όσα επιτρέπει ο νόμος». 

Βίντεο που δημοσιεύεται στο YouTube δείχνει τον πανικό που επικράτησε στο κλαμπ, όταν εκατοντάδες άτομα άρχισαν να ποδοπατιούνται για να βγουν έξω.

 

 Με πληροφορίες από το BBC / Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM