Ηράκλειο: Συνεχίζεται η δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Ηράκλειο: Συνεχίζεται η δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του επιχειρηματία αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα στο Ηράκλειο η δίκη για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται συνολικά 12 άτομα. Οκτώ από τους κατηγορούμενους είναι προφυλακισμένοι. 

Εκτός από την ολοκλήρωση της κατάθεσης του επιχειρηματία, ο οποίος έμεινε στα χέρια των απαγωγέων του για 6 μήνες, σήμερα αναμένεται να απευθύνουν ερωτήσεις οι δικηγόροι προς τον κ. Λεμπιδάκη, αλλά και να εξεταστούν βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης.

Όπως μεταδίδει το cretapost, την περασμένη Πέμπτη, κατά την πρώτη ακροαματική διαδικασία ο κ. Λεμπιδάκης εμφανίστηκε στο δικαστήριο ψύχραιμος και ευδιάθετος και μάλιστα προσερχόμενος στη θέση του μάρτυρα για την πρώτη του κατάθεση χαιρέτισε με χειραψία κάποιους από τους κατηγορούμενους στο εδώλιο.

Στη δήλωση του μετά το τέλος της πρώτης ημέρας της δίκης ο επιχειρηματίας ανέφερε:

«Δε νιώθω μίσος γι' αυτούς τους ανθρώπους, παρά μόνο λύπη για τους ίδιους και τις οικογένειές τους καθώς θα αναγκαστούν τώρα να βρεθούν στη φυλακή. Όμως η δικαιοσύνη είναι η ασπίδα της κοινωνίας και θα πράξει το καθήκον της».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Ελλάδα / Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Η γυναίκα εξήγησε στους γείτονες, που βγήκαν έντρομοι να βοηθήσουν ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και του παιδιού, ότι ο σύζυγός της την κυνηγούσε, την χτυπούσε, και προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του
LIFO NEWSROOM
Οι λιμενεργάτες του Πειραιά εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει κοντέινερ με πολεμοφόδια για το Ισραήλ

Ελλάδα / Οι λιμενεργάτες του Πειραιά εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει κοντέινερ με πολεμοφόδια για το Ισραήλ

Το πλοίο που θα έμπαινε στο λιμάνι του Πειραιά για να φορτώσει το κοντέϊνερ, έχει ως προορισμό το ισραηλινό λιμάνι της Χάιφα - Το φορτίο του κοντέϊνερ έφτασε στην Ελλάδα από τη Β. Μακεδονία
LIFO NEWSROOM