Το φετινό Rockwave φιλοξενεί ονόματα που κινούνται στους χώρους του hard rock, progressive rock και metal.

Ξεκινάει την Παρασκευή στις 29 Ιουνίου με τη θρυλική φωνή των Led Zeppelin, τον Robert Plant και το συγκρότημά του, τους The Strange Sensation. Tην ίδια μέρα, ο τραγουδιστής των Soundgarden και Αudioslave και ερμηνευτής του «You know my name», του βασικού τραγουδιού της τελευταίας ταινίας του James Bond «Casino Royale», ο Chris Cornell, θα εμφανιστεί με ένα set γεμάτο τραγούδια του ιστορικού γκρουπ του Seattle. Το line up της ημέρας περιλαμβάνει ακόμη τους Σουηδούς Europeμε old time classic επιτυχίες.

Οι Heaven & Hell, δηλαδή οι Black Sabbath με τραγουδιστή τον Dio, έρχονται στο Rockwave Festival σαν headliners την Κυριακή 1η Ιουλίου. Στο line up της ημέρας συναντάμε τουςDream Theater, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα συγκροτήματα του progressive rock, τους all time classic Ιced Earth με τον Tim Ripper Owens (τραγουδιστή στους Judas Priest εν τη απουσία του Rob Halford) και τους Bρετανούς Anathema. Μαζί τους οι Έλληνες Kinetic.

Την Τρίτη 3 Ιουλίου ένα από τα μεγαλύτερα γκρουπ όλων των εποχών, οι κορυφαίοι Metallica, επιστρέφουν στο φανατικό κοινό της Ελλάδας με ένα set που θα διαρκέσει δυόμισι ολόκληρες ώρες!!! Τα οpening acts καταλαμβάνουν οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Mastodon και οι My Dying Bride. Στην «εισαγωγή» της ημέρας, οι δικοί μας Dirt Spawn Disease.

ΠΟΤΕ29/06/2007 - 03/07/2007
ΠΟΥTERRAVIBE
Οδηγός Μουσικής