Τίφανι Χάντις: Δεν θέλω να κάνω παιδιά εξαιτίας του ρατσισμού

Τίφανι Χάντις: Δεν θέλω να κάνω παιδιά εξαιτίας του ρατσισμού Facebook Twitter
0

Η ηθοποιός Τίφανι Χάντις δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά εξαιτίας του ρατσισμού.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο podcast του Καρμέλο Άντονι (Carmelo Anthony) «What in Your Glass;», η κωμικός εξήγησε πως ο ρατσισμός είναι ο λόγος που την εμποδίζει να κάνει παιδιά και η βία που θα αντιμετωπίσουν στη ζωή τους.

«Είμαι λίγο μεγάλη τώρα και οι άνθρωποι ρωτούν πάντα πότε θα κάνω παιδιά», δήλωσε η Χάντις, που είναι 40 χρόνων, στην εκπομπή. «Ένα μέρος του εαυτού μου θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά και πάντα σκέφτομαι δικαιολογίες όπως:

"Ω, χρειάζομαι ένα εκατομμύριο δολάρια στην τράπεζα πριν το κάνω αυτό, το χρειάζομαι, το χρειάζομαι αυτό". Αλλά πραγματικά, δεν θα ήθελα να γεννήσω ένα παιδί που θα μου μοιάζει, γνωρίζοντας ότι θα τα κυνηγήσουν ή θα τα σκοτώσουν. Όμως, γιατί να έβαζα κάποιον σε τέτοιον κίνδυνο;».

«Οι λευκοί δεν χρειάζεται να το σκέφτονται», είπε η ηθοποιός. «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε γι' αυτό και πρέπει να ενωθούμε ως κοινότητα... και ίσως δεν συμφωνούμε όλοι για τα ίδια πράγματα, αλλά πρέπει να βρούμε κάποιο κοινό έδαφος και να προχωρήσουμε ως άνθρωποι».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνέχεια ο Άντονι ζήτησε από την ηθοποιό να στείλει ένα μήνυμα στις νεότερες γενιές των μαύρων γυναικών. «Το μήνυμά μου προς αυτές είναι να ενημερωθούν, να είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένες, να μην φοβούνται να συμμετέχουν στα κοινά της κοινότητάς τους και ζήσουν τη ζωή τους, να είναι ο εαυτός τους», είπε η Χάντις προσθέτοντας πως δεν θα πρέπει να προσπαθούν να μοιάσουν τους άλλους.

H Χάντις είναι ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας και το όνομά της ήταν στη λίστα του ΤΙΜΕ με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ