Ανοίγει το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών

Ανοίγει το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ανοίγει αύριο Πέμπτη ξανά το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, το οποίο είχε κλείσει λόγω κρούσματος κορωνοιού σε υπάλληλο.

«Το σύνολο των εργαζομένων στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, οι οποίοι υπεβλήθησαν σε Covid test διαγνώστηκαν αρνητικοί.

Ακολουθώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, ενημερώνομε ότι το Μουσείο από αύριο θα λειτουργήσει σε μονή βάρδια, ήτοι 9.00-16.00».

Υπενθυμίζεται ότι το Βυζαντινό και Χριστιανικό μουσείο ήταν κλειστό τις τελευταίες ημέρες λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο. Αμέσως πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους και τεστ στο προσωπικό του μουσείου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

Ελλάδα / Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

«Έχουμε μια “πανσπερμία” τεκτονικών πλακών στην περιοχή. Η Μιανμάρ βρίσκεται στο όριο δύο μεγάλων πλακών, με έντονη σεισμικότητα και υψηλή επικινδυνότητα για ισχυρά σεισμικά φαινόμενα»
LIFO NEWSROOM