Tην Δευτέρα 2/7 και την Τρίτη 3/7 στις 9.30 το βράδυ, σας περιμένουμε στον δροσερό κήπο του Πολυχώρου Πολιτισμού ''Χυτήριο'', που είναι διακοσμημένος με εντυπωσιακά κομμάτια από ..θεατρικά σκηνικά, για ένα συναρπαστικό....''To know us better'', αλλά  και για ένα δωρεάν διαδραστικό ''σεμινάριο'' για τις διαταραχές της σεξουαλικότητάς μας λόγω κρίσης, με τον μοναδικό Γιώργο Ηλιόπουλο στα κείμενα,  τη σκηνοθεσία και την παρουσίαση και τον ταλαντούχο συνθέτη Γιώργο Βολίκα στο πιάνο.

Σ ένα κείμενο σκληρό, προκλητικό,  με γλώσσα σοκαριστική και ταυτόχρονα αληθινή, με κυνικό και αφοπλιστικό χιούμορ, πρωταγωνιστούν ένας υπερσεξουαλικός άνεργος, ένας εφαψίας δημοσιογράφος, ένας μαζοχιστής ασφαλιστής, μια πολυοργασμική διευθύντρια πολυεθνικής και κάποια ακόμη πρόσωπα έκπληξη!

Κεντρικός άξονας αυτών των «διαλογικών» μονολόγων είναι το σεξ, σαν πληγή, σαν απόλαυση, σαν ενοχή, σαν τραύμα σαν απωθημένο σαν ανεκπλήρωτο. . Άτομα καθημερινά, άνθρωποι της διπλανής πόρτας – που όλοι τους ξέρουμε – εξομολογούνται σε 1ο πρόσωπο.

Ο Γιώργος Βολίκας, τέλος, θα μας ταξιδέψει με το πιάνο του, στους σπουδαίους Έλληνες και ξένους συνθέτες όπως: Μάνο Χατζιδάκη, Μίμη Πλέσσα, Βαγγέλη Παπαθανασίου, Γιάννη Χρυσομάλλη, Sergei Rachmaninoff, Nino Rota, Astor Piazziolla κ.α και θα ''σχολιάσει'' χιουμοριστικά τα δρώμενα του ''To know us better'', που αναμένεται να ρίξει άπλετο φως στους προβληματισμούς και τις αγωνίες μας, για την πορεία και την ποιότητα της ερωτικής μας ζωής.

ΠΟΤΕ02/07/2012 - 03/07/2012
ΠΟΥΧΥΤΗΡΙΟ
ΣκηνοθεσίαΓιώργος Ηλιόπουλος
ΠαίζουνΖέφη Καλπίτζη, Δημήτρης Μαγκλάρας, Πέτρος Γούτης, Εύα Πετρίδη, Αθανασία Κούσουλα, Κων/να Καραϊσκου
Οδηγός Θεάτρου