Κλείνει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος»

Κλείνει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» Facebook Twitter
0

Η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναστέλλει την έκδοσή της αυτή την εβδομάδα, όπως επιβεβαίωσε στο LiFO.gr ο διευθυντής της εφημερίδας Παναγιώτης Λάμψιας. 

Η ανακοίνωση έγινε στους εργαζομένους τη Δευτέρα και το Σάββατο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας. «Είναι δύσκολο. Δυστυχώς οι οικονομικές συνθήκες και οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό μας αναγκάζουν. Η οικονομική πίεση είναι ασφυκτική - τα πράγματα ήταν δύσκολα με το χαρτί - είμαι λίγο παλιός και είμαι θαυμαστής του χαρτιού», προσθέτει.

Η εφημερίδα του Θανάση Μαυρίδη είχε ξεκινήσει ως καθημερινή έκδοση και στη συνέχεια, το 2019, έγινε εβδομαδιαία. Τελικά, έπειτα από τρία χρόνια κυκλοφορίας, αποφασίστηκε η αναστολή της έκδοσής της.

«Είμαστε υπερήφανοι για αυτό το προϊόν που είχαμε με κόπους και θυσίες - μία εξαιρετική ομάδα, νέοι και παλιότεροι. Δυστυχώς η πραγματικότητα μας αναγκάζει. Η αγωνία μας είναι να απορροφηθούν στην αγορά οι περισσότεροι κατά το δυνατόν άνθρωποι που συνεργαζόταν μαζί μας», προσθέτει ο κ. Λάμψιας, επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειες της διοίκησης  για την απορρόφηση εργαζομένων στην ιστοσελίδα του ομίλου, το Liberal. 

«Πάντα πρέπει να ελπίζουμε για το καλύτερο, ακόμα και την ώρα της καταστροφής. Είναι λυπηρό, αλλά η πραγματικότητα μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε», καταλήγει, λέγοντας πως θα δώσει «μάχη» για να απασχοληθούν εργαζόμενοι του φύλλου στο Liberal και να κρατήσουν τις δουλειές τους. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM