Dream Street

Παραμονή της πιο μεγάλης και σκοτεινής νύχτας του χρόνου, της νύχτας του χειμερινού ηλιοστασίου, στουε δρόμους μιας μεγαλούπολης.

LIFOTEAM 9.6.2019 | 00:00

9 εκκολαπτόμενοι φωτιστές θεάτρου και με οδηγούς καλλιτέχνες - δασκάλους όπως η Ανδρομάχη Δαυλού στην σκηνοθεσία, ο Νίκος Κολλάρος στην σύνθεση των τραγουδιών και την μουσική διδασκαλία, ο Γιώργος Λυντζέρης στην σκηνογραφική καθοδήγηση και στην ενδυματολογική επιμέλεια, η Μελίνα Μάσχα στο τμήμα Φωτισμών Θεάτρου, φέρνουν στο φως την μουσική παράσταση Dream Street.


Το έργο
Μια ιστορία ενός δρόμου μιας μεγαλούπολης, ίσως της Αθήνας. Από την ώρα που πέφτει το φως ως να ξημερώσει. Παραμονή της πιο μεγάλης και σκοτεινής νύχτας του χρόνου, της νύχτας του χειμερινού ηλιοστασίου. Λέγεται πως το Κακό τότε βρίσκει τρόπο να βγει στο φως... ή στο σκοτάδι, πάντως να δράσει. Αυτήν την διάδραση ανάμεσα το Κακό και το Καλό, παραμονές Χριστουγέννων με την δομή ενός ονείρου αφηγείται η Dream Street.

ΠΟΤΕ09/06/2019 - 12/06/2019
ΠΟΥOLVIO
ΣυγγραφέαςΘράσος Καμινάκης
ΣκηνοθεσίαΑνδρομάχη Δαυλού
ΠαίζουνΕιρήνη Αναστασιάδη, Μάριος Γιαννακάς, Ιωάννα Γιαννοπούλου, Ανδρέας Δημητρέλλης, Πάνος Δρακόπουλος κ.α.
Άλλοι συντελεστέςΣκηνογραφική / Ενδυματολογική Επιμέλεια: Γιώργος Λυντζέρης και η ομάδα του, Διεύθυνση Φωτισμών: Μελίνα Μάσχα και η ομάδα της κ.α.
Οδηγός Θεάτρου