Fumiya Tanaka w/Lee Burton @ six d.o.g.s

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς techno καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαπέντε ετών παγκοσμίως, στο gig space του six d.o.g.s.

LifO Newsroom 4.10.2013 | 00:00

O Ιάπωνας Fumiya Tanaka θεωρείται ένας από τους πιο ξεχωριστούς techno καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαπέντε ετών παγκοσμίως. Εξαιρετικά δραστήριος και εξωστρεφής εκφράζει τη δική του άποψη επάνω στο techno ιδίωμα, άποψη που ξεκινά από το minimal για να καταλήξει στο maximal, μέσα από πολυάριθμα κανάλια, όπως οι δισκογραφικές του Sundance, Torema και Op.disc, το περίφημο party του Chaos - που λαμβάνει χώρα στην πατρίδα του, τις πάμπολλες κυκλοφορίες του σε ανεξάρτητα labels παγκοσμίως, καθώς και τις αναρίθμητες εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο.
Μαζί του ένας από τους επιφανέστερους εκπροσώπους της ελληνικής dance / electronica, o Λευτέρης Καλαμπάκας, γνωστός στο κοινό ως Lee Burton. Ο Λευτέρης, μετά την καθολική αποδοχή του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του, στην ελληνική Klik records, την σταδιακή καθιέρωση του live project του Lee Burton & the busy band, ετοιμάζει αρκετές dance κυκλοφορίες και το τρίτο άλμπουμ του. Σε αυτό το event εγκαινιάζει το φετινό του residency στο gig space του six d.o.g.s.

ΠΟΤΕ04/10/2013 - 04/10/2013
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Διασκέδαση