«Κορωνο-πάρτι» στη Θεσσαλονίκη: Μίσθωσαν διαμέρισμα για γενέθλια- Συλλήψεις και πρόστιμα

«Κορωνο-πάρτι» στη Θεσσαλονίκη: Μίσθωσαν διαμέρισμα για γενέθλια- Συλλήψεις και πρόστιμα Facebook Twitter
Pixabay
0

Δύο άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία, με την κατηγορία ότι διοργάνωσαν κορωνο-πάρτι σε διαμέρισμα που νοίκιασαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το voria.gr, η αστυνομία δέχτηκε καταγγελία λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα για το πάρτι που φέρεται να διοργάνωσαν μια 52χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφος της κοπέλας που είχε γενέθλια, ο οποίος μίσθωσε και το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία στους συλληφθέντες, ηλικίας 52 και 23 ετών αντίστοιχα, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 στον καθένα, αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Κατηγορούνται για παραβίαση των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς της πανδημίας.

Στο παράνομο πάρτι συμμετείχαν συνολικά 11 άτομα, σε βάρος των οποίων επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ στον καθένα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Στην απολογία του, ο 68χρονος αρνήθηκε την καταγγελία, επιμένοντας ότι είναι ψευδής, ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του προκειμένου η αθλήτρια να αλλάξει προπονητή
LIFO NEWSROOM