Analogue presents Tommy Four Seven

Ο δημοφιλής dj αναλαμβάνει την μουσική στα decks του Maze

LifO Newsroom 12.9.2014 | 00:00

O Tommy Four Seven είναι γεννημένος στη Αγγλία και έχει πλέον την έδρα του στο Βερολίνο. Από το 2008 είναι αναπόσπαστο κομμάτι της CLR του Chris Liebing, στην οποία έκανε ντεμπούτο με το Album Primate. Έχει releases σε δισκογραφικές όπως: Electric Deluxe, Stroboscopic Artefacts. Τα κομμάτια του έχουν διασκευάσει καλλιτέχνες όπως Regis, Robert Hood, Chris Liebing, Lucy, Perc, Sigha, Truss, Mark Broom. To 2013 δημιούργησε το project These Hidden Hands σε συνεργασία με τον Alain από το γνωστό studio One Million Mangos του Βερολίνου.


Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεχή παρουσία σε χώρες όπως Ιαπωνία, Αυστραλία, Βόρειο και Νότιο Αμερική και σ' όλη την Ευρώπη καθώς και στην χώρα μας σε events όπως του inbox κάι του περσινού μεγάλου event της Evolution μαζι με τον Dubfire - Ad- vent & industrialyzer, Axel Karakasis και Rena. Highlight της καριέρας του είναι το 12ωρο set του στο Θρυλικό Berghain όπως επίσης και τα performance του σε Boiler room τόσο μόνος του όσο και με το νέο του project These Hidden Hands.

 

Μετά από τα επιτυχημένα guest events μαζί με τους Shifted - SAWF η Analogue με τους δημιουργούς της Jerm, Mr.M και a.metz, οι οποίοι είχαν ένα δυνατό καλοκαίρι με acts σε μεγάλα Events - Festival όπως μαζί με τους Alexander Kowalksi - George Apergis σε Greek Techno Rebels και στο Bloom Festival συνεχίζει δυναμικά στο Maze Open Air στο οποίο χαρακτηρίζεται για το Techno ύφος του, όπως επίσης και για το μοναδικό Funktion - one ηχοσύστημα που διαθέτει.

ΠΟΤΕ12/09/2014 - 12/09/2014
ΠΟΥMAZE
Οδηγός Διασκέδαση