Silver alert για τον 24χρονο ράπερ που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη

Silver alert για τον 24χρονο ράπερ που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Silver alert εκδόθηκε για τον 24χρονο ράπερ που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς παραμένουν άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τα ίχνη του «Lamanif»- ή Λάμπρου Μανιφάβα όπως είναι το πραγματικό του όνομα- χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας και η εξαφάνισή του δηλώθηκε τις τελευταίες ώρες από τη γιαγιά του στο Τ.Α. Θερμαϊκού.

Ο 24χρονος ράπερ είχε αναρτήσει βίντεο στο Instagram, που στη συνέχεια «κατέβηκε», στο οποίο εξέφραζε τη βούλησή του να βάλει τέλος στη ζωή του. «Αυτό είναι το τελευταίο μου post. Δεν θα με ξαναδείτε», ανέφερε στην ανάρτηση, στην οποία έκανε αναφορά σε βίντεο με προσωπικές ερωτικές στιγμές, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και τον εκβίαζαν με αυτό.

Σήμερα εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του και στην ειδοποίηση επισημαίνεται ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο 24χρονος Λάμπρος Μανιφάβας εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην περιοχή Ραντάρ στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,85μ. και είναι κανονικού βάρους.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν με άσπρα μανίκια, κίτρινο φούτερ και μαύρο παντελόνι με κίτρινη γραμμή στο πλάι. Φέρει τατουάζ στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια. Η «Γραμμή Ζωής» καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Εθνική Γραμμή SOS 1065, όλο το 24ωρο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ