Abort, Retry, Ignore?

Φιλοξενούμενος του Abort, Retry, Ignore? στις 11 Δεκεμβρίου, ο διαβόητος συλλέκτης βινυλίων και party-starter από την Ολλανδία, Young Marco.

LifO Newsroom 11.12.2015 | 00:00

Abort/Retry/Ignore? η ειδοποίηση που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή όταν προκύπτει κάποιο κρίσιμο λάθος. Κρίσιμο λάθος: Η αυθεντικότητα, ο ρυθμικός παλμός και η δημιουργική ορμή της αστικής club κουλτούρας έχουν εξασθενίσει. Ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις της, η μουσική club σκηνή της πόλης συσπειρώνεται και αναρωτιέται: Εγκαταλείπουμε; Ξαναπροσπαθούμε; Αγνοούμε;

 

Σκοπός μας, να ορίσουμε τη νέα μουσική ταυτότητα της Αθήνας. Στο Abort, Retry, Ignore? εγχώριοι και ξένοι DJs και παραγωγοί θα βρίσκονται στο Ρομάντσο παρουσιάζοντας τον σύγχρονο ηλεκτρονικό club ήχο του κόσμου.

 

Φιλοξενούμενος του Abort, Retry, Ignore? στις 11 Δεκεμβρίου, ο διαβόητος συλλέκτης βινυλίων και party-starter από την Ολλανδία, Young Marco. Τον Young Marco θα συνοδέψουν ο resident του Ρομάντσο Chris Kontos, και ο Alex Hobson, ενώ το δεύτερο stage αναλαμβάνουν οι επίσης resident Paul Bennett και Sepho, και ο Mavridis.

ΠΟΤΕ11/12/2015 - 11/12/2015
ΠΟΥBios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Οδηγός Διασκέδαση