Ο Τόμας Μπαχ επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΟΕ

Ο Τόμας Μπαχ επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΟΕ Facebook Twitter
0

Ο Τόμας Μπαχ επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΟΕ σήμερα, Τετάρτη, εξασφαλίζοντας μία ακόμη τετραετή θητεία.

 

Ο Γερμανός δικηγόρος και πρώην αθλητής της ξιφασκίας ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Με ψήφους 93-1 επανεξελέγη, ενώ τέσσερα μέλη απείχαν από την ψηφοφορία, σύμφωνα με το Associated Press. 

 

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή τη συντριπτική ψήφο εμπιστοσύνης», δήλωσε ο Μπαχ, απευθυνόμενος στα μέλη της ΔΟΕ κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνόδου.

 

Ο Μπαχ τόνισε ότι το Τόκιο παραμένει «η καλύτερα προετοιμασμένη πόλη για τους Ολυμπιακούς αγώνες στην ιστορία» και επανέλαβε ότι η διοργάνωση θα ξεκινήσει κανονικά στις 23 Ιουλίου, παρά τους περιορισμούς λόγω του κορωνοϊού.

 

«Το ερώτημα δεν είναι αν, το ερώτημα είναι πώς θα διεξαχθούν αυτοί οι Ολυμπιακοί αγώνες», δήλωσε ακόμη ο Μπαχ.

 

Η 137η Σύνοδος της ΔΟΕ είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Αθήνα, όμως λόγω της πανδημίας τελικά διεξάγεται διαδικτυακά. Για συμβολικούς λόγους, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, έκανε την εναρκτήρια τοποθέτηση live από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

 

Ακολούθησε η ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου με την Ολυμπιακή σημαία να ανεβαίνει στον ιστό του Παναθηναϊκού Σταδίου.

 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός - Ρεαλ Μαδρίτης 77 - 71:

Αθλητισμός / Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 77 - 71: Με χαρακτήρα και άμυνα στο 2-0 και αγκαλιά με το Final Four

Ο Ολυμπιακός έκανε αποφασιστικό βήμα προς την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 77 - 71 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κάνοντας το 2-0 στη σειρά των playoffs
LIFO NEWSROOM