10.11.2024 Γεύση Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη; Βασίλης Οικονομίδης 10.11.2024 Βραβευμένα εστιατόρια καυχιούνται για τις βιώσιμες πρακτικές τους, την ίδια στιγμή που κάποιες «λεπτομέρειες» για τη λειτουργία τους αποσιωπούνται από τη βιομηχανία της εστίασης. ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
9.11.2024 Γεύση Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα Μαρία Παππά 9.11.2024 Η συναρπαστική ιστορία του πιο εύκολου φαγητού ξεκινά από την αρχαία Κίνα και τη δυναστεία Τσινγκ. Δοκιμάσαμε όσα βρήκαμε στην Αθήνα και προτείνουμε τα καλύτερα. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
6.11.2024 Γεύση «Αληθινό φαΐ χωρίς δηθενιά» στην Καλαμάτα Αγλαϊα Κρεμέζη 6.11.2024 … όπως διάβασα σε μία από τις κριτικές του TripAdvisor για την ταβέρνα του Βάγια, και νομίζω πως o χαρακτηρισμός περιγράφει ιδανικά αυτά που δοκιμάσαμε. ΑΓΛΑΪΑ ΚΡΕΜΕΖΗ
4.11.2024 Ηχητικά Άρθρα Ελληνικός ή τούρκικος; M. Hulot 4.11.2024 Μια ιστορική καταγραφή του καφέ που εμείς θεωρούμε «δικό μας» και οι Τούρκοι «δικό τους». M. HULOT
29.10.2024 Το κρασί με απλά λόγια Πώς έγινα ο κορυφαίος αγοραστής κρασιών στον κόσμο The LiFO team 29.10.2024 O Dr. George Soleas, πρόεδρος του LCBO, του μεγαλύτερου εισαγωγέα κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, αφηγείται την κινηματογραφική ζωή του. THE LIFO TEAM
27.10.2024 Βιβλίο Νίκος Ψιλάκης: Mια ζωή αφιερωμένη στην καταγραφή της κρητικής παράδοσης και κουζίνας M. Hulot 27.10.2024 Τα βιβλία του Νίκου Ψιλάκη είναι μνημειώδεις εκδόσεις για το φαγητό και τις λαϊκές τελετουργίες της Κρήτης. M. HULOT
27.10.2024 Urban Culture Η Στοά Αρσακείου μεταμορφώνεται σε ένα διαφορετικό food hall Ζωή Παρασίδη 27.10.2024 Ο διευθύνων σύμβουλος της Legendary Food περιγράφει πώς θα λειτουργήσει το πρότζεκτ ΣΤΟΑ στο κέντρο της Αθήνας, ένα food hall με διαφορετικό μοντέλο από αυτά που υπάρχουν στο εξωτερικό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
26.10.2024 Γεύση Ο Αλέξανδρος Καρακάτσανης έχασε πολλά σε μια νύχτα, αλλά επιστρέφει δυναμικά στο Proveleggios Ζωή Παρασίδη 26.10.2024 Ο νεαρός και ταλαντούχος σεφ που είδε το πρώτο του μαγαζί στην Αθήνα να καίγεται ολοσχερώς δεν το έβαλε κάτω ούτε στιγμή. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
25.10.2024 Nothing Days Μανιτάρια και φασόλια γίγαντες γλυκό: Mια νέα παράδοση M. Hulot 25.10.2024 Η ανάγκη για πειραματισμό αλλά και η αναβίωση της cucina povera φέρνει νέες γεύσεις στα γλυκά του κουταλιού. M. HULOT
23.10.2024 Γεύση Για ψωμί, street food και μεζέδες στην Κυψέλη Λίνα Ιντζεγιάννη 23.10.2024 Έξι spots για καλό φαγητό και ποτό στη γειτονιά που διαρκώς εξελίσσεται. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
22.10.2024 Γεύση Hurry Up: Έξυπνο φαγητό του δρόμου που τρώγεται σε τραπέζι Ζωή Παρασίδη 22.10.2024 O Χάρης Μπονάνος κάνει ίσως το πιο πιασάρικο fusion street food που εμφανίστηκε τελευταία στην πόλη. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20.10.2024 Γεύση Μνήμες ελιάς: Από τους πρώτους τροφοσυλλέκτες μέχρι τον Ελ Γκρέκο και τον Ελύτη Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 20.10.2024 Και ιδέες για να τις βάλουμε στο τραπέζι, από τους Γαργαλιάνους μέχρι τα Χανιά. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
19.10.2024 Mylos by the sea Δυο βράδια στο πιο συζητημένο εστιατόριο του Αιγαίου, πριν κλείσει για σεζόν Ζωή Παρασίδη 19.10.2024 Το Mylos by the sea στη Λέρο είναι ο ορισμός του εστιατoρίου-προορισμός. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
14.10.2024 Γεύση Ραντεβού στο Παγκράτι: Νέες αφίξεις και κλασικά spots Λίνα Ιντζεγιάννη 14.10.2024 Από υψηλή γαστρονομία μέχρι street food, 17 μαγαζιά που επιβεβαιώνουν ότι το Παγκράτι έχει πάντα κάτι καλό να σου σερβίρει. Uber. Δεν κρίνει. Απλά σε πάει. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
13.10.2024 Το κρασί με απλά λόγια Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας The LiFO team 13.10.2024 O Robert Kindl, γενικός διευθυντής του θρυλικού Oremus, εξηγεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET τον Παναγιώτη Ορφανίδη γιατί το Tokaj είναι μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ευρώπης. THE LIFO TEAM