25.11.2024 Ηχητικά Άρθρα Ντρόμ(ι)σες: Ένα ξεχασμένο αρβανίτικο πιάτο και η ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα M. Hulot 25.11.2024 Φτιαγμένο με τα πιο απλά υλικά, αλεύρι, νερό και λάδι, συνδέθηκε, μαζί με την μπομπότα, με την Κατοχή. M. HULOT
24.11.2024 Γεύση Συνταγές με κουνουπίδι, με ένα από τα «δώρα» της χειμωνιάτικης κουζίνας Νίκη Μηταρέα 24.11.2024 Ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος μοιράζεται ιδέες που έχουν το κουνουπίδι για πρωταγωνιστή, πιάτα που μπορούν να σταθούν τόσο στο καθημερινό όσο και σε ένα κυριακάτικο τραπέζι με φίλους. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
23.11.2024 Γεύση Τα νέα της Θεσσαλονίκης σε φαγητό και ποτό Ζωή Παρασίδη 23.11.2024 Πού να βγείτε, να φάτε και να πιείτε αν έχετε λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη – όλα μπορούν να γίνουν σε μία μέρα. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
22.11.2024 Γεύση Ένα νέο γαστροκαφενείο στον Βύρωνα σερβίρει τη μικρασιατική παράδοση Νίκη Μηταρέα 22.11.2024 Στη Μουσουρλού για τραγανά μύδια Κωνσταντινουπόλεως, τηγανητές πατάτες με κιμά και κασέρι, τυροκαυτερή «χτυπητή», κεμπάπ και ένα πιάτο εμπνευσμένο από τα παλιά Λαδάδικα της δεκαετίας του ’70. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
20.11.2024 Γεύση Ένας οδηγός πόλης για τη Θεσσαλονίκη The LiFO team 20.11.2024 Πού να μείνεις, πού να βγεις για ποτό και ποια εστιατόρια αξίζει να επισκεφθείς τώρα. THE LIFO TEAM
19.11.2024 Γεύση Γιατί έχει ακριβύνει τόσο το κρασί; Δημήτρης Κούμανης 19.11.2024 Πόσο μπορεί να αντέξει στις αυξήσεις το πορτοφόλι του Έλληνα καταναλωτή; ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
18.11.2024 Γεύση Τουλουμπάκι: Το κέρασμα του Βορρά φτιάχνεται σωστό πια και στην Αθήνα Ζωή Παρασίδη 18.11.2024 Στην Καλλιθέα υπάρχει ένα μονοθεματικό μαγαζί που φτιάχνει ένα (παραγνωρισμένο) γλυκό: τραγανό, ελαφρύ και καθόλου λιγωτικό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
17.11.2024 Γεύση Ευέλικτο, πλούσιο και τραγανό, το φιστίκι Αιγίνης πρωταγωνιστεί σε αυτές τις έξι αλμυρές και γλυκές συνταγές Νίκη Μηταρέα 17.11.2024 Τα αδέλφια Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης προτείνουν ριγκατόνι με πέστο φιστικιού, cookies φιστίκι και άλλες πρωτότυπες ιδέες που αξιοποιούν τον αγαπημένο ξηρό καρπό. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
16.11.2024 Γεύση Ένα μπαρ από άλλο πλανήτη προσγειώθηκε στην Πλατεία Κοτζιά Ζωή Παρασίδη 16.11.2024 Στο Subject of Athens θα βρίσκουμε όχι ένα, αλλά τρία διαφορετικά μπαρ με διαφορετικό concept. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να βγαίνουμε και στην Ομόνοια για ποτά. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
16.11.2024 Το κρασί με απλά λόγια Τι κάνει το Prosecco το πιο δημοφιλές αφρώδες κρασί στον κόσμο; The LiFO team 16.11.2024 Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μάς ταξιδεύουν στη βορειοανατολική Ιταλία με οδηγό τον σύμβουλο οινολόγο Stefano Ferrantes, ειδικό στην παραγωγή Prosecco, που εργάζεται στα μεγαλύτερα και γνωστότερα οινοποιεία της περιοχής. THE LIFO TEAM
15.11.2024 The Review Γιατί τρελαινόμαστε με το φαγητό της Θεσσαλονίκης; Αλέξανδρος Διακοσάββας 15.11.2024 Ο Αλέξανδρος Διακοσάββας και η Ζωή Παρασίδη βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για μερικές μέρες, δοκίμασαν νέα και παλιά πιάτα και σχολιάζουν τα πιο αγαπημένα τους. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
10.11.2024 Γεύση Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη; Βασίλης Οικονομίδης 10.11.2024 Βραβευμένα εστιατόρια καυχιούνται για τις βιώσιμες πρακτικές τους, την ίδια στιγμή που κάποιες «λεπτομέρειες» για τη λειτουργία τους αποσιωπούνται από τη βιομηχανία της εστίασης. ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
9.11.2024 Γεύση Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα Μαρία Παππά 9.11.2024 Η συναρπαστική ιστορία του πιο εύκολου φαγητού ξεκινά από την αρχαία Κίνα και τη δυναστεία Τσινγκ. Δοκιμάσαμε όσα βρήκαμε στην Αθήνα και προτείνουμε τα καλύτερα. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
6.11.2024 Γεύση «Αληθινό φαΐ χωρίς δηθενιά» στην Καλαμάτα Αγλαϊα Κρεμέζη 6.11.2024 … όπως διάβασα σε μία από τις κριτικές του TripAdvisor για την ταβέρνα του Βάγια, και νομίζω πως o χαρακτηρισμός περιγράφει ιδανικά αυτά που δοκιμάσαμε. ΑΓΛΑΪΑ ΚΡΕΜΕΖΗ
4.11.2024 Ηχητικά Άρθρα Ελληνικός ή τούρκικος; M. Hulot 4.11.2024 Μια ιστορική καταγραφή του καφέ που εμείς θεωρούμε «δικό μας» και οι Τούρκοι «δικό τους». M. HULOT