Τo Club του Ρομάντσο επιστρέφει δυναμικά και ξεκινάει τη νέα σεζόν με ένα διήμερο Opening Party.

 

Την Παρασκευή, ήχοι future beats, footwork, bass, hip hop και grime εκπέμπονται στο υπόγειο του Ρομάντσο από τους Black Athena, DJ Problems, Giganta, Khmer Rouge και Vesta, ενώ το Σάββατο οι Paul Bennett, Sepho, Breakin Moves Terra Exotica θα κινηθούν μεταξύ techno, house και disco ρυθμών.

Το περιβάλλον του χώρου είναι επιμελημένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε η κάθε λεπτομέρεια να συμβάλλει στη δημιουργία της ιδανικής club συνθήκης.

 

Φέτος, το Club του Ρομάντσο εστιάζει στην ενεργή μουσική σκηνή της Αθήνας. Οι τοπικοί DJ θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν πολύωρα set ώστε να ορίζουν εκείνοι τον τόνο και την εξέλιξη της βραδιάς. Tο πρόγραμμα θα προκύπτει με τον ένα DJ να προσκαλεί τον άλλον, ώστε να δημιουργηθεί ένα κομβικό σημείο συνάντησης της μουσικής κοινότητας της Αθήνας. Από αυτό το δίκτυο φυσικά, δεν αποκλείονται οι διεθνείς εκπρόσωποι της club σκηνής.

 

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εξαιρετικοί DJ στην Αθήνα, και ελπίζουμε να αισθανθούν το Ρομάντσο σπίτι τους. Στόχος μας είναι να μοιραστούν τις ιδέες τους μεταξύ τους, με εμάς και με εσάς, ώστε να δώσουν το δικό τους στίγμα στο αγαπημένο μας υπόγειο.
 
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016:Black Athena, DJ Problems, Giganta, Khmer Rouge, Vesta

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016: Paul Bennett, Sepho, Breakin Moves, Terra Exotica Black Athena

 

και

 

 

 

ΠΟΤΕ25/11/2016 - 26/11/2016
ΠΟΥBios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Οδηγός Διασκέδαση