Πρίγκιπας Άντριου: Η απώλεια του Πρίγκιπα Φιλίππου προκάλεσε μεγάλο κενό στην Ελισάβετ

Πρίγκιπας Άντριου: Η απώλεια του Πρίγκιπα Φίλιππου προκάλεσε μεγάλο κενό στην Ελισάβετ Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

H βασιλική οικογένεια βιώνει μία μεγάλη αίσθηση απώλειας, μετά το θάνατο του πατέρα του, πρίγκιπα Φιλίππου, δήλωσε σήμερα ο  πρίγκιπας Άντριου της Βρετανίας, δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Νομίζω ότι ο τρόπος που μπορώ να το θέσω, είναι ότι χάσαμε σχεδόν, τον παππού του έθνους» δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους έξω από ένα ιδιωτικό παρεκκλήσι.

Ο πρίγκιπας Άντριου πρόσθεσε πως η βασίλισσα το περιγράφει ως την απώλεια που έχει προκαλέσει ένα μεγάλο κενό στη ζωή της.

 

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εταιρεία κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Διεθνή / Κολοσσός κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Η Paragon πρώτα απαίτησε από την Ιταλία να απαντήσει στους ισχυρισμούς για εκστρατεία παρακολουθήσεων και στη συνέχεια διέκοψε το συμβόλαιο - Έχουν στοχοποιηθεί και Έλληνες
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ανασκευάζει το «σχέδιο Γάζα» ο Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι... θα επανεγκατασταθούν σε μοντέρνα σπίτια»

Διεθνή / Ανασκευάζει το «σχέδιο Γάζα» ο Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι θα επανεγκατασταθούν σε μοντέρνα σπίτια»

Με δηλώσεις του μέσω Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρει πως οι Παλαιστίνιοι που θα εκδιωχθούν από τη Γάζα ώστε να ανοικοδομηθεί από τις ΗΠΑ, θα επιστρέψουν «σε καινούρια σπίτια»
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ακυρώνει 4 δισ. δολάρια σε δεσμεύσεις προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ακυρώνει 4 δισ. δολάρια σε δεσμεύσεις προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα

Σε επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, ανέφερε: «Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αποσύρει κάθε εκκρεμή δέσμευση προς το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα»
LIFO NEWSROOM