Πιερία: Συνελήφθη διευθυντής Δημοτικού Σχολείου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Πιερία: Συνελήφθη διευθυντής Δημοτικού σχολείου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης - Ήταν συγγενής της Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας δάσκαλος σε περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Τη σύλληψης προηγήθηκε μήνυση 28χρονης (σήμερα), σύμφωνα με την οποία όλα συνέβησαν πριν από χρόνια, όταν δηλαδή ήταν 14 ετών.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι διωκτικές αρχές κατόπιν εισαγγελικής εντολής, βρέθηκε στην κατοχή του δασκάλου υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στο οποίο και υλικό στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται και η μηνύτρια. Υπό αυτές τις συνθήκες εκδόθηκε ένταλμα, σε εκτέλεση του οποίου ο κατηγορούμενος συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και κρατείται ενόψει της απολογίας του στον ανακριτή.

Οι πράξεις που περιγράφονται στο ένταλμα είναι αφορούν σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για εν ενεργεία δάσκαλο που σήμερα είναι διευθυντής σε δημοτικό σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηνύτρια δεν υπήρξε μαθήτριά του αλλά συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ