Πολωνία: Τους κάλεσαν για ζώο που «έμοιαζε επικίνδυνο», τελικά ήταν κρουασάν

Πολωνία: Τους κάλεσαν για ζώο που «έμοιαζε επικίνδυνο», τελικά ήταν κρουασάν Facebook Twitter
0

Ένα μυστηριώδες «πλάσμα» που προκάλεσε ανησυχία σε κάτοικο της Κρακοβίας αποδείχθηκε τελικά ότι δεν ήταν αρπακτικό πουλί, ούτε ιγκουάνα. Ήταν ένα… κρουασάν.

 

Μια οργάνωση για ζώα στην Πολωνία αποκάλυψε στο Facebook αυτό το παράδοξο περιστατικό. Κλήθηκαν για ένα ζώο που έμοιαζε επικίνδυνο και παραμόνευε σε δέντρο, αλλά οι άνθρωποι της οργάνωσης έμειναν σαστισμένοι όταν διαπίστωσαν πως επρόκειτο για κρουασάν.

 

Μια κάτοικος της Κρακοβίας κάλεσε την οργάνωση και ανέφερε ότι αυτό το «ζώο» καθόταν σε ένα δέντρο απέναντι από το σπίτι της επί δύο ημέρες. «Οι άνθρωποι δεν ανοίγουν τα παράθυρά τους επειδή φοβούνται ότι θα μπει στο σπίτι τους», φέρεται να ανέφερε στο τηλεφώνημα και πρόσθεσε ότι «είναι καφέ και κάθεται σε ένα δέντρο».

 

Από την οργάνωση της είπαν ότι μπορεί να πρόκειται για αρπακτικό πουλί, αλλά εκείνη απάντησε πως έμοιαζε περισσότερο με ιγκουάνα.

 

Όταν τελικά πήγαν στην περιοχή άνθρωποι της οργάνωσης, είδαν ότι αυτό που βρισκόταν στο δέντρο δεν είχε «πόδια ή κεφάλι». «Ξέραμε ήδη ότι δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε αυτό το “πλάσμα”. Αποδείχθηκε ότι ήταν κρουασάν», ανέφερε η οργάνωση.

 

 

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: «Παγώνει» προσωρινά τις απελάσεις Βενεζουελάνων το Ανώτατο Δικαστήριο 

Διεθνή / ΗΠΑ: «Παγώνει» προσωρινά τις απελάσεις Βενεζουελάνων το Ανώτατο Δικαστήριο 

Οι δικαστές δήλωσαν ότι δεν πρέπει να ληφθούν μέτρα για να συνεχιστούν οι απελάσεις οποιωνδήποτε φερόμενων μελών συμμοριών της Βενεζουέλας στο Τέξας βάσει του νόμου περί αλλοδαπών εχθρών
LIFO NEWSROOM
Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Διεθνή / Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Περισσότερα από 500.000 αμερικανικά όπλα που κατασχέθηκαν από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν φέρονται να έχουν χαθεί ή πουληθεί στη μαύρη αγορά - Μέρος αυτών έχει καταλήξει σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Διεθνή / Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο τερματισμού της αμερικανικής διαμεσολάβησης – Απέφυγε να δεσμευτεί για συνέχιση της στρατιωτικής στήριξης προς το Κίεβο
LIFO NEWSROOM