Meteo: Θερμοκρασιακό ρεκόρ με 37,3 βαθμούς στην Κρήτη

Meteo: Θερμοκρασιακό ρεκόρ σήμερα με 37,3 βαθμούς στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021 στη Νότια Ελλάδα με τιμή - ρεκόρ σε περιοχή του Ηρακλείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η απολύτως μέγιστη που σημειώθηκε στην Πλώρα Ηρακλείου (37.3 βαθμοί Κελσίου) αποτελεί ρεκόρ για το 1ο δεκαήμερο του Μαΐου.

Το προηγούμενο ρεκόρ στην Κρήτη ήταν οι 33.8 βαθμοί που σημειώθηκαν στο σταθμό των Μοιρών Ηρακλείου στις 02/05/2013.


Στο χάρτη που ακολουθεί φαίνεται η μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα ενώ στον πίνακα παρουσιάζεται η τιμή της ανά περιοχή καθώς και οι σταθμοί που την κατέγραψαν.

Όπως προκύπτει, η θερμοκρασία στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά έφτασε τους 33 βαθμούς, στη Πελοπόννησο τους 34 βαθμούς, στο Νότιο Αιγαίο τους 33 βαθμούς, ενώ στη Κρήτη έφτασε τους 37 βαθμούς Κελσίου. Ιδιαίτερα στην Αττική, η θερμοκρασία στο σταθμό Χαλανδρίου έφτασε τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Meteo: Θερμοκρασιακό ρεκόρ σήμερα με 37,3 βαθμούς στην Κρήτη Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνάς Καρούσης: «Το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της αγάπης» δηλώνει ο πατέρας του

Ελλάδα / «Δεν είχε ούτε εκατοστό κακίας, αυτόν βρήκαν να χτυπήσουν τα καθάρματα;» ξεσπά ο Δημήτρης Καρούσης

«Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι όλοι όχι απλώς συντετριμμένοι, όλοι τον αγαπούσαν» είπε για τον Ιωνά Καρούση ο πατέρας του και εξομολογήθηκε: «Ήλπιζα ότι η επόμενη φορά που θα πάω στο Ισραήλ θα ήταν για την αποφοίτηση ή για τον γάμο του»
LIFO NEWSROOM