Όχι, αυτή δεν είναι η Αριάνα Γκράντε: Το Μαντάμ Τισό έφτιαξε το πιο πετυχημένο ομοίωμα

Όχι, αυτή δεν είναι η Αριάνα Γκράντε: Το Μαντάμ Τισό έφτιαξε το πιο πετυχημένο ομοίωμα Facebook Twitter
0

Η Αριάντα Γκράντε μόλις προστέθηκε στο πάνθεον της «κέρινης» αθανασίας αφού έγινε έκθεμα στο μουσείο  Μαντάμ Τισό και ένα από τα πιο πετυχημένα και αληθοφανή ομοιώματα. 

Το μουσείο Μαντάμ Τισό στο Χόλιγουντ αποκάλυψε το νέο κέρινο ομοίωμα της τραγουδίστριας, στη διάρκεια ενός πάρτι στην ταράτσα του Roosevelt Hotel, δίνοντας στους φανς την ευκαιρία να βγάλουν σέλφι μαζί του. 

«Το θέλετε; Το έχουμε. Η Αριάνα Γκράντε έφτασε στο Μαντάμ Τισό του Χόλιγουντ», σχολίασε σε σχετική ανακοίνωση το μουσείο, σε μια αναφορά στο τραγούδι «7 Rings» της Γκράντε. 

Τα ρούχα στο κέρινο ομοίωμα είναι εμπνευσμένα από το σύνολο που φορούσε η Αριάνα Γκράντε στο βιντεοκλίπ «Rule the World», στο πλευρό του ράπερ 2 Chainz. Επίσης συνοδεύεται από μια μικρή πυραμίδα με ποτήρια σαμπάνιας, ξανά ως αναφορά στο «7 Rings».

Το κέρινο ομοίωμα κατενθουσίασε τους φανς, καθώς είναι εξαιρετικά προσεγμένο στις λεπτομέρειες, από τα λακάκια της τραγουδίστριας μέχρι τα τατουάζ στα δάχτυλα. 

Όχι, αυτή δεν είναι η Αριάνα Γκράντε: Το Μαντάμ Τισό έφτιαξε το πιο πετυχημένο ομοίωμα Facebook Twitter

Να σημειωθεί πως αυτό δεν είναι το πρώτο κέρινο ομοίωμα της Αριάνα Γκράντε, αφού το Μαντάμ Τισό του Λονδίνου είχε αποκαλύψει ένα limited-edition ομοίωμα της τραγουδίστριας, υποστηρίζοντας πως «πέτυχε» την χαρακτηριστική της εμφάνιση, πριν οι φανς διαφωνήσουν ότι δεν της μοιάζει καθόλου. 

Η Αριάνα Γκράντε είχε σχολιάσει τότε το κέρινο ομοίωμα, γράφοντας στα social media: «Θέλω απλώς να μιλήσω». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM