Blend: Tijana T

Η «βασίλισσα» του Exit Festival, Tijana T, έρχεται στην Αθήνα για μια δυναμική Blend Athens βραδιά στο Steam.

LifO Newsroom 16.2.2019 | 00:00

Η «βασίλισσα» του Exit Festival, Tijana T, έρχεται στην Αθήνα για μια δυναμική Blend Athens βραδιά στο Steam. Μαζί της οι residents του Blend, Manolaco και Nico Rac.

 

Ραδιοφωνική παραγωγός, τραγουδίστρια, δημοσιογράφος, τηλεοπτική παρουσιάστρια και το «πρόσωπο» του πασίγνωστου Exit Festival στη χώρα της, τη Σερβία. Κάπως έτσι ξεκινά η πορεία της Tijana T πριν από δέκα χρόνια, για να καταλήξει μια από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις στο χώρο του DJing.

 

Η Tijana T μέσα σε λίγα χρόνια έχει παίξει σε όλο τον κόσμο και σε χώρους-ορόσημα για την ιστορία της χορευτικής σκηνής, όπως τα Tresor και Panorama/Berghain και σε τεράστια φεστιβάλ, όπως τα DGTL, Afterlife, Dimensions, κ.ά.


Δε σταματά να ενισχύει και να υποστηρίζει έμπρακτα τη σκηνή στη χώρα της, τη Σερβία, με τη δική της ραδιοφωνική εκμπομπή, σταθερό all-night residency στο θρυλικό 20/44 του Βελιγραδίου και διοργανώνοντας τα δικά της πάρτι με καλεσμένους όπως οι Nina Kraviz, The Black Madonna, Helena Hauff, Ben Klock, κ.ά.


Διατηρεί μηνιαίο mix show στον πασίγνωστο Rinse FM, όπου παρουσιάζει την ευρεία γκάμα του γούστου της στην ηλεκτρονική μουσική.  Κατέρριψε μέσα στο 2018 το προηγούμενό της προσωπικό ρεκόρ, παίζοντας σε 100 gigs μέσα σε ένα χρόνο! Φέτος είναι διατεθεμένη να το πάει ακόμη πιο πέρα... Σπούδασε Φιλοσοφία και Ισπανική Γλώσσα και τρέφει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα την ιστορία και τον πολιτισμό της. Όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της, έχει «ψύχωση με την 'Πολιτεία' του Πλάτωνα»!

ΠΟΤΕ16/02/2019 - 16/02/2019
ΠΟΥSTEAM ATHENS
Οδηγός Διασκέδαση