Friends Reunion: Ο Ματ Λε Μπλανκ έγινε meme - «Είναι σαν τον θείο στις γιορτές»

Friends Reunion: Ο Ματ Λε Μπλανκ έγινε meme - «Είναι σαν τον θείο στις γιορτές» Facebook Twitter
0

Viral έχει καταφέρει να γίνει ο «Τζόι» Ματ Λε Μπλανκ μετά την προβολή του πολυαναμενόμενου Friends Reunion, ωστόσο για έναν αναπάντεχο λόγο. 

Ο 53χρονος ηθοποιός συναντήθηκε ξανά τηλεοπτικά με τους πρώην συμπρωταγωνιστές του, Τζένιφερ Άνιστον, Ντέιβιντ Σουίμερ, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου και Μάθιου Πέρι, σχεδόν δυο δεκαετίες μετά το φινάλε της διάσημης σειράς. 

Αν και στη διάρκεια του σπέσιαλ επεισοδίου έγιναν διάφορες αποκαλύψεις, όπως ότι Ρέιτσελ και Ρος υπήρξαν ερωτευμένοι και στην πραγματική ζωή για ένα διάστημα, πολλοί φανς στο Twitter στάθηκαν σε κάτι εντελώς διαφορετικό: την πόζα του Τζόι, καθισμένο στην καρέκλα, με σταυρωμένα χέρια. 

Ο ηθοποιός, που μετά Τα Φιλαράκια παρουσίασε το Top Gear, εμφανίστηκε στο reunion με ριγέ πουκάμισο, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια, ενώ κάθισε στον καναπέ σταυρώνοντας τα χέρια του. Σε κάποιο σημείο, αστειεύτηκε με το βάρος που έχει πάρει. Όταν η Τζένιφερ Άνιστον σχολίασε πως το πλατό έδειχνε μικρότερο, σημείωσε ότι είναι αδύνατο επειδή «δεν πάχυναν», με τον Ματ Λε Μπλανκ να προσθέτει: «Μίλα για τον εαυτό σου». 

Οι χρήστες, που γενικά ενθουσιάστηκαν με την χαλαρή του διάθεση, έσπευσαν ωστόσο να τον συγκρίνουν με μπαμπάδες ή θείους σε γιορτές, με αφορμή την συγκεκριμένη πόζα. 

«Ο Ματ Λε Μπλανκ κάθεται σαν να βρίσκεται στο πάρτι γενεθλίων της ανιψιάς του ενώ παίζει τελικός κυπέλλου», «Κάθισε εκεί σαν τον μπαμπά που παρακολουθεί το πρώτο σου αγόρι, το οποίο αντιπαθεί, να προσπαθεί να φτιάξει τον χαλασμένο υπολογιστή», «Είναι σαν τον μπαμπά σου τα Χριστούγεννα που χαίρεται να σε βλέπει να ανοίγεις τα δώρα σου αν και δεν έχει ιδέα τι είναι επειδή τα ψώνισε όλα η μαμά σου», ήταν μερικά από τα σχόλια. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM