Εξιτήριο για τον ηγούμενο της μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ - Μετά από ενάμιση μήνα νοσηλείας

Εξιτήριο για τον ηγούμενο της μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ - Μετά από ενάμιση μήνα νοσηλείας Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Μετά από ενάμιση μήνα νοσηλείας λόγω κορωνοϊού στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, ο ηγούμενος Εφραίμ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου βγήκε από το νοσοκομείο και με τις οδηγίες των γιατρών του θα συνεχίσει την θεραπεία του σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο ηγούμενος Εφραίμ εισήχθη στον Ευαγγελισμό με κορωνοϊό στις 28 Μαΐου ενώ στις 4 Ιουνίου κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

Το απόγευμα της Παρασκευής τον ηγούμενο επισκέφθηκαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και ο διοικητής του Αγίου Όρους Αθανάσιος Μαρτίνος.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ