Χαλκιδική: Τραγικός θάνατος για 26χρονο - Τον χτύπησε προπέλα σκάφους στο κεφάλι

Χαλκιδική: Τραγικός θάνατος για 26χρονο - Τον χτύπησε προπέλα σκάφους στο κεφάλι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου Unsplash
0

Τον θάνατο βρήκε ένας 26χρονος άνδρας, από χτύπημα προπέλας, στα ανοικτά της νήσου Διάπορος, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
 

Ο νεαρός και η παρέα του είχαν νοικιάσει ένα σκάφος από την περιοχή της Βουρβουρούς, με μηχανή 30 ίππων, για να περιηγηθούν στα νησιά της περιοχής, όπως μεταδίδει το τοπικό halkidikinews.gr. 

Περί τις 14:15, ο άτυχος 26χρονος χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι από την προπέλα του συγκεκριμένου σκάφους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και ενώ η παρέα βρίσκονταν στην περιοχή Μυρσίνη, της Διαπόρου. 

Με ιδιωτικό σκάφος μετέφεραν τον τραυματία στην ξηρά, από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον διακόμισε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. 

Στο ΚΥ διαπιστώθηκε ο θάνατος του νεου και για το δυστύχημα διενεργεί προανάκριση το Λιμεναρχείο Ιερισσού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ