Ο Έλτον Τζον ανέβαλε την περιοδεία του σε Βρετανία και Ευρώπη λόγω τραυματισμού - «Πόνος και δυσφορία»

Ο Έλτον Τζον UK and European tour postponed to 2023 after hip injury Facebook Twitter
Ένας τραυματισμός θέτει εκτός περιοδείας τον Έλτον Τζον - Πηγή φωτογραφίας: ΑΡ
0

Ο σερ Έλτον Τζον ανέβαλε την επερχόμενη περιοδεία του σε Βρετανία και Ευρώπη έως το 2023, λόγω ενός τραυματισμού στο ισχίο αυτό το καλοκαίρι που δεν του επιτρέπει να ακολουθήσει το απαιτητικό πρόγραμμα των συναυλιών. 

Οι ημερομηνίες του Farewell Yellow Brick Road θα προγραμματιστούν εκ νέου, επιβεβαίωσε σήμερα ο 74χρονος τραγουδιστής. 

«Με μεγάλη θλίψη και βαριά καρδιά αναγκάζομαι να μεταθέσω τις προγραμματισμένες συναυλίες» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Έλτον Τζον που αναμενόταν να εμφανιστεί σύντομα σε Μάντσεστερ, Λονδίνο, Λιντς, Μπέρμινγχαμ, Λίβερπουλ, Αμπερντίν και Γλασκώβη. 

«Πόνος και δυσφορία»

Στο τέλος των διακοπών του καλοκαιριού ένιωσα περίεργα σε μια σκληρή επιφάνεια του σώματός μου και έκτοτε έχω μεγάλο πόνο και δυσφορία στο ισχίο. Παρά τις εντατικές φυσιοθεραπείες και την ειδική θεραπεία, ο πόνος συνέχισε να χειροτερεύει και να οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερη δυσκολία στην κίνηση» εξήγησε ο ίδιος. 

Ο Σερ Έλτον δεν παρέλειψε να αναφέρει πως, παρότι δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες μιας τρίωρης συναυλίας από αυτές που θα έδινε στη Γηραιά Αλβιώνα και σε πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρόλα αυτά θα δώσει το σύντομο «παρών» ερμηνεύοντας πέντε τραγούδια στην 24ωρη συναυλία του Global Citizen στις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν θέλει να λείψει από το οικουμενικό αυτό ανθρωπιστικό εγχείρημα κόντρα στην παγκόσμια φτώχεια. 

Νωρίτερα εντός Σεπτεμβρίου ο Έλτον Τζον ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο The Lockdown Sessions, όπου συνεργάζεται με πλήθος καλλιτεχνών - μεταξύ των οποίων Dua Lipa, Nicki Minaj, Stevie Wonder, Stevie Nicks.

Με πληροφορίες από BBC 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM