To 1988 ιδρύθηκε ο φούρνος Κατσιούλη στο Ελληνικό και αγαπήθηκε για τα αγνά ζυμωτά ψωμιά του, οι συνταγές των οποίων έχουν μείνει σταθερές ως σήμερα. Το 2020 ήταν η χρονιά της πανδημίας, ήταν όμως και η χρονιά που το όραμα, η επιμονή και το πάθος της νέας γενιάς που ανέλαβε τον φούρνο της οικογένειας δεν μπορούσαν να αφήσουν τον χρόνο να πάει χαμένο. Έτσι αποφάσισαν να ανακαινίσουν συνολικά τον φούρνο, μετατρέποντάς τον σε έναν μοντέρνο, πολυσυλλεκτικό χώρο εξαιρετικών γεύσεων. 

 

Σε συνεργασία με τον pastry chef Κώστα Φύτρο έδωσαν έμφαση στα επιδόρπια, τα οποία δημιουργούνται με υψηλού επιπέδου τεχνικές και πρώτες ύλες, κρεμώδη παγωτά σε πληθώρα γεύσεων, φρέσκα βιενουαζερί, ιδιαίτερα σάντουιτς με το δικό τους ψωμί και πολλές ακόμα χειροποίητες νοστιμιές. 

 

Κατσιούλης

 

Το μεγάλο στοίχημα του φούρνου Κατσιούλης είναι το brunch! Σερβίρεται καθημερινά σε έναν υπέροχο, καταπράσινο χώρο που δημιουργήθηκε ειδικά για να απολαύσεις ένα ολοκληρωμένο μενού που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από παρασκευές με αυγά, ιδιαίτερα open face sandwiches και pancakes, συνοδεία εξαιρετικού καφέ. Στο μενού θα βρεις και φρέσκα μαγειρευτά πιάτα που ακολουθούν πιστά την αρχή της υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζει τον Κατσιούλη εδώ και χρόνια και επιβεβαιώνουν ότι αυτός ο χώρος είναι πολύ περισσότερα από έναν απλό φούρνο.

 

Κατσιούλης

 

Τιτάνων 4, Ελληνικό, 210 9941175, Facebook: katsioulisofficial, Instagram: katsioulisofficial