Savage x Fenty: Σίντι Κρόφορντ, Λούρδη και Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο σόου της Rihanna

Savage x Fenty: Σίντι Κρόφορντ, Λούρδη και Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο σόου της Rihanna Facebook Twitter
0

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει πλέον καλά πως να κάνει εντυπωσιακά σόου, αυτή είναι οπωσδήποτε η Rihanna και το απέδειξε ξανά στο Savage X Fenty Show Vol. 3.

Το διάρκειας 40 λεπτών σόου ήταν γεμάτο από χορευτικά performances, μουσικά ensembles μεταξύ άλλων των Normani, Daddy Yankee, Nas, BIA, Jazmine Sullivan, Ricky Martin, and Jade Novah αλλά και catwalk cameos από ονόματα όπως Gigi Hadid, Cindy Crawford, Erykah Badu, Irina Shayk, Lourdes Leon.

Για τη Rihanna, το ετήσιο Savage X Fenty είναι ένα πρότζεκτ που της ταιριάζει άψογα και εργάστηκε σκληρά για να καθιερώσει, μετατρέποντάς το σόου σε μια εκδήλωση που όλοι ανυπομονούν. 

«Πλέον μας τηλεφωνούν οι διάσημοι και είναι τόσο υπέροχο που απέκτησε τέτοια αξιοπιστία», σχολίασε η διάσημη τραγουδίστρια. «Ο κόσμος αποσύρεται ακόμη και από άλλα σόου για να πάρει μέρος. Αν συνεχίσουμε να πιέζουμε τον εαυτό μας, αισθάνομαι ότι θα μπορούσαμε πραγματικά να κάνουμε θαύματα».

Αν και πρωταγωνίστρια του σόου ήταν αναμφίβολα η Rihanna, οι εμφανίσεις των Cindy Crawford, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Irina Shayk αλλά και η κόρη της Madonna, Λourdes Leon ήταν επίσης ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM