ADVERTORIAL
 

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα μερικούς μήνες πριν. Μέσα στην τελευταία χρονιά, κληθήκαμε να αναθεωρήσουμε τις αξίες, τα θέλω και τους στόχους μας, αλλά και να εκτιμήσουμε όλα όσα γεμίζουν την καθημερινότητα - και το «μέσα» μας.

 
Μάθαμε να αναγνωρίζουμε τα μικρά πράγματα. Αυτά που μας κάνουν περισσότερο ανθρώπους. Όπως το άγγιγμα. Ποτέ ως τώρα δεν είχαμε σκεφτεί πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να αγγίζεις εκείνα και εκείνους που σου δημιουργούν ευτυχία. Ένα άγγιγμα. Τόσο απλό, αλλά τόσο σημαντικό.
 

.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, λοιπόν, συνεχίζουμε να αγγίζουμε, κάνοντας όλα αυτά που αγαπάμε, με προσοχή αλλά και αισιοδοξία. Αυτό μας το υπενθυμίζουν τρεις ταλαντούχες γυναίκες, που αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν και μέσα από την αφοσίωσή τους μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά. Η Μαργαρίτα του Master Chef, η Εύη Φραγκάκη και η Νάντια Κοντογεώργη, μπαίνουν ορμητικά στη νέα εποχή και μέσα από μια πολύ ξεχωριστή καμπάνια του Lifebuoy, μας δείχνουν πώς, με μια απλή κίνηση, μπορούμε κι εμείς, όπως εκείνες, να συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε αυτά που αγαπάμε, με προσοχή, προστασία κι ασφάλεια.
 

.

 

.

«Πιστεύω πως με προσοχή και χαμόγελο, όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε» λέει χαμογελώντας στην κουζίνα της η Μαργαρίτα, αγγίζοντας τα αγαπημένα της υλικά και μαγειρεύοντας για τους δικούς της ανθρώπους. Άλλωστε, δεν έχει να κάνει μόνο με το να συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αλλά να ξέρουμε πως έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε για να προστατέψουμε εμάς και τους γύρω μας. 
 

.

Η Μαργαρίτα του Master Chef

 

.

«Χαιρετάω χωρίς δισταγμό τους συνεργάτες μου. Υποδέχομαι χωρίς φόβο τον καλεσμένο μου. Είναι όλα αυτά τα πολύ μικρά και καθημερινά που θεωρούσαμε δεδομένα», μας λέει η Εύη Φραγκάκη, από τα backstage της εκπομπής της. Και πράγματι, ακολουθώντας τους «χρυσούς κανόνες» των επιστημόνων - μάσκα, εμβολιασμό, αποστάσεις, καλό και συχνό πλύσιμο χεριών, αντισηψία - η ζωή μας γίνεται πιο εύκολη και κάθε μας άγγιγμα, δεν προκαλεί συναισθήματα φόβου.
 

.

Η Εύη Φραγκάκη

 

.

Κάπως έτσι, γεμίζουμε από αισιοδοξία και ανυπομονησία. Όπως η Νάντια Κοντογεώργη, που ανυπομονεί να ακούσει ξανά το τρίτο κουδούνι του θεάτρου, να δει τα καθίσματα γεμάτα κόσμο και να ακούσει το ζωντανό χειροκρότημα. Να βρεθεί πάλι κοντά σε αυτό που αγαπάει και σε εκείνους που αγαπάει - ένα άγγιγμα μακριά, νιώθοντας όμως ασφαλής.
 

.

Η Νάντια Κοντογεώργη

 

.

Οι τρεις αυτές γυναίκες συνεχίζουν να δημιουργούν, η κάθε μια με τον δικό της τρόπο, έχοντας πάντα έναν βασικό σύμμαχο: Το Lifebuoy συμβάλλει στην ολοκληρωμένη υγιεινή των χεριών, μέσα από μια σειρά εξαιρετικών προϊόντων και μια τεχνογνωσία και ιστορία που ξεκινά από το 1894. Ως σύμμαχός τους, καθημερινά, τους δίνει ακόμα έναν λόγο να συνεχίζουν να κάνουν αυτό που αγαπούν και σε εμάς, το έναυσμα για να κάνουμε το ίδιο.

 

.

 

 

.

Φέτος, «Συνεχίζουμε να Αγγίζουμε» - συνεχίζουμε να ζούμε, με προστασία, σιγουριά, προσοχή και αισιοδοξία, κοιτώντας πάντα μπροστά.
 

.

λιφεβθου

 

 
 
Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Lifebuoy και ακολουθήστε τη σελίδα του Lifebuoy στο Facebook.