Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 40χρονη έγκυος στη Λάρισα - Δεν είχε εμβολιαστεί

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 40χρονη έγκυος στη Λάρισα - Δεν είχε εμβολιαστεί Facebook Twitter
Unsplash
0

Μια 40χρονη έγκυος δίνει «μάχη» με τον κορωνοιό, καθώς νοσηλεύεται διασωληνώμενη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. 

Η γυναίκα είναι νοσηλεύτρια που είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα καθώς είχε αρνηθεί να κάνει το εμβόλιο, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η ασθενής διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης και όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωση της. Από την εξέλιξη της υγείας της θα κριθεί αν οι γιατροί θα προβούν σε καισαρική τομή για να «πάρουν» το έμβρυο.


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο διακομίζεται αυτή την ώρα και 20χρονος από την Καρδίτσα, και σύμφωνα με το κρατικό κανάλι οι γιατροί αναμένεται να προχωρήσουν στη διασωλήνωση του, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.


Μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ, ο καθηγητής Παθολογίας Γιώργος Νταλέκος εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την αποτελεσματικότητα των νέων μέτρων, που ανακοινώθηκαν χθες από τον υπουργό Υγείας, εκτιμώντας πως με έναν τόσο μεταδοτικό ιό και τόσο χαμηλά εμβολιαστικά επίπεδα στη περιοχή μας, τα μέτρα δεν θα αποδώσουν.


Κατά τον ιατρό, είναι επιτακτική η ανάγκη για λήψη μέτρων που θα περιορίσουν την κινητικότητα, χωρίς να κρίνεται ωστόσο απαραίτητη η επιβολή νέου lock down.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνάς Καρούσης: «Το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της αγάπης» δηλώνει ο πατέρας του

Ελλάδα / «Δεν είχε ούτε εκατοστό κακίας, αυτόν βρήκαν να χτυπήσουν τα καθάρματα;» ξεσπά ο Δημήτρης Καρούσης

«Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι όλοι όχι απλώς συντετριμμένοι, όλοι τον αγαπούσαν» είπε για τον Ιωνά Καρούση ο πατέρας του και εξομολογήθηκε: «Ήλπιζα ότι η επόμενη φορά που θα πάω στο Ισραήλ θα ήταν για την αποφοίτηση ή για τον γάμο του»
LIFO NEWSROOM