Τουρίστες σκαρφάλωσαν στο Κολοσσαίο για να πιουν μπύρα - Τους στοίχισε 800 ευρώ

Τουρίστες σκαρφάλωσαν στο Κολοσσαίο για να πιουν μπύρα - Τους στοίχισε 800 ευρώ Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ASSOCIATED
0

Πρόστιμο ύψους 800 ευρώ στον καθένα επέβαλαν οι ιταλικές αρχές σε δύο τουρίστες, οι οποίοι μπήκαν στο Κολοσσαίο στη Ρώμη για να πιουν μπύρα.

Ήταν ξημερώματα της Τετάρτης όταν οι δύο τουρίστες, ηλικίας 24 και 25 ετών, σκαρφάλωσαν τους τοίχους του ρωμαϊκού αμφιθεάτρου.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από έναν περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Οι Αρχές επέβαλαν στα δύο άτομα πρόστιμο ύψους 800 ευρώ στον καθένα.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από την πανδημία του κορωνοϊού, 25.000 τουρίστες συνωστίζονταν καθημερινά στο Φλάβειο Αμφιθέατρο, ηλικίας σχεδόν 2.000 ετών που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Διεθνή / Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Η έκρηξη στο μεγαλύτερο λιμάνι του Ιράν προκάλεσε 65 θανάτους – Φωτιά από χημικά υλικά, αμέλεια και πολιτική αναταραχή στο φόντο των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα
LIFO NEWSROOM