Θεσσαλονίκη: Πέταξαν ανεξέλεγκτα λύματα σε ρέμα που καταλήγει στη λίμνη Κορώνεια

Θεσσαλονίκη: Ρύπανση σε ρέμα που καταλήγει στη λίμνη Κορώνεια, από απόρριψη λυμάτων Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Ανεξέλεγκτη απόρριψη αστικών λυμάτων διαπιστώθηκε σε ρέμα που καταλήγει στη λίμνη Κορώνεια, στη Θεσσαλονίκη. 

Έπειτα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 66χρονης και ενός 45χρονου. 

Πρόκειται για τους συνιδιοκτήτες- συνδιαχειριστές εταιρείας αποκομιδής και επεξεργασίας λυμάτων. Η δικογραφία αφορά παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος και θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στα τέλη Σεπτεμβρίου ως οδηγός βυτιοφόρου της εταιρείας προέβη στην ανεξέλεγκτη απόρριψη αστικών λυμάτων, προερχόμενα από εκκενώσεις βόθρων. 

Θεσσαλονίκη: Ρύπανση σε ρέμα που καταλήγει στη λίμνη Κορώνεια, από απόρριψη λυμάτων Facebook Twitter

Τα λύματα απορρίφθηκαν σε ρέμα που καταλήγει τη λίμνη Κορώνεια, σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά, με αποτέλεσμα την πρόκληση ρύπανσης και υποβάθμισης του περιβάλλοντος της περιοχής, που είναι οικολογικά προστατευόμενη και βρίσκεται σε Ζώνη Προστασίας του Εθνικού Πάρκου.

Θεσσαλονίκη: Ρύπανση σε ρέμα που καταλήγει στη λίμνη Κορώνεια, από απόρριψη λυμάτων Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ