Διασωληνώθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας - Έχει κορωνοϊό

Διασωληνώθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας - Έχει κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, από το βράδυ της Τετάρτης, με συμπτώματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος είχε κάνει τις δύο δόσεις εμβολίου χωρίς να προλάβει να κάνει την αναμνηστική. 

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Ιωάννης Μπουγάς εξέφρασε στο Twitter την συμπαράσταση της ΚΟ: «Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: «Πρέπει να πάω φυλακή για να μην ξαναπιώ», είπε στο δικαστήριο ο Σέρβος μετά τα δύο τροχαία

Ελλάδα / Ηράκλειο: «Πρέπει να πάω φυλακή για να μην ξαναπιώ», είπε στο δικαστήριο ο Σέρβος μετά τα δύο τροχαία

Ζήτησε να μην του αναγνωριστούν ελαφρυντικά για τα τροχαία, όπου σκότωσε 85χρονο και τραυμάτισε δύο γυναίκες - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 ετών και 3 μηνών, χωρίς αναστέλλουσα δύναμη
LIFO NEWSROOM
ΟΣΕ: «Τα τρένα ήταν σε απόσταση 1000 μέτρων» λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ

Ελλάδα / Παρ' ολίγον σύγκρουση τρένων: «Το γεγονός είναι σοβαρό, ψάχνουμε την αιτία, οι δύο αμαξοστοιχίες απείχαν 1.000 μέτρα»

«Οι μηχανοδηγοί αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει αντικρουόμενη εντολή» είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης - Μετά το περιστατικό με το δέντρο που σφήνωσε στην καμπίνα του μηχανοδηγού δημιουργείται διεύθυνση πρασίνου στον ΟΣΕ για να... κόβει τα δέντρα που εμποδίζουν τις αμαξοστοιχίες
LIFO NEWSROOM