Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω ισχυρών ανέμων- Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω ισχυρών ανέμων- Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Οι ισχυροί άνεμοι, η ένταση των οποίων φτάνει τα 8-9 μποφόρ στο Αιγαίο σύμφωνα με την ΕΜΥ, συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. 

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Επίσης, δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου KNOSSOS PALACE για Ηράκλειο και Χανιά, που ήταν προγραμματισμένο για τις 21:00. Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Κλειστή είναι η γραμμή Πέραμα- Παλούκια Σαλαμίνας, ενώ σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Επίσης, κλειστές παραμένουν οι γραμμές Αγ. Μαρίνα - Νέα Στύρα, Καβάλα - Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη.

Καλό είναι οι επιβάτες να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία πριν από την αναχώρησή τους, για αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ