Λονδρέζος στέκεται σε ουρές για χάρη πλούσιων και βγάζει -σε μια καλή ημέρα- περίπου 200 ευρώ την ώρα

Κόσμος στέκεται στην ουρά Facebook Twitter
Pixabay/StuBaileyPhoto
0

Κι όμως ένας Λονδρέζος έχει κάνει επάγγελμα το να στέκεται στην ουρά για οικονομικά ευκατάστατους ανθρώπους, οι οποίοι δεν θέλουν να χάνουν την ώρα τους.

Ο Freddie Beckitt χρεώνει 20 λίρες την ώρα για να σταθεί στην ουρά σε θέση άλλων, σύμφωνα με την Mirror. Σε μια καλή ημέρα ο 31χρονος μπορεί να κερδίσει έως και 160 λίρες (περίπου 190 ευρώ). Ωστόσο, αυτό που κάνει χρειάζεται υπομονή, καθώς μπορεί να περιμένεις στην σειρά για οκτώ ολόκληρες ώρες.

Όπως αναφέρει, οι καλύτερες δουλειές είναι στην ουρά για εισιτήρια πολύ δημοφιλών εκδηλώσεων, όπως παραστάσεις στο Apollo, για πελάτες που είναι πλούσιοι σε χρήματα και δεν έχουν χρόνο για χάσιμο.

Μιλώντας στην The Sun, ο Freddie αναφέρει: «Δούλεψα οκτώ ώρες για μια δουλειά στην ουρά για την έκθεση Christian Dior στο V&A για μερικούς πολύ ευκατάστατους ανθρώπους γύρω στα 60».

«Η πραγματική ουρά ήταν μόλις τρεις ώρες, αλλά μου ζήτησαν να παραλάβω και τα εισιτήριά τους και να περιμένω να φτάσουν, οπότε είχα ώρες να κοιτάζω το μουσείο V&A πληρώνοντας 20 λίρες την ώρα, ήταν υπέροχο!», προσθέτει.

Το καλοκαίρι είναι η σεζόν με την μεγαλύτερη κίνηση, καθώς έχουν προγραμματιστεί τόσες άλλες εκδηλώσεις.
 

Με πληροφορίες Mirror

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM