O Μπιλ Μάρεϊ σε κουαρτέτο-έκπληξη σε πάρκο της Νέας Υόρκης

O Μπιλ Μάρεϊ σε κουαρτέτο-έκπληξη σε πάρκο της Νέας Υόρκης Facebook Twitter
0

Ο Μπιλ Μάρεϊ ζέστανε τις καρδιές των περαστικών ένα κρύο απόγευμα στη Νέα Υόρκη, με ένα μίνι ρεσιτάλ-έκπληξη στο Washington Square Park της Νέας Υόρκης. 

Ο 71χρονος μαζί με τους τακτικούς ακομπανιατέρ του, τον τσελίστα Γιαν Βόγκλερ, τη βιονονίστα, Μίρα Γουάνγκ και την πιανίστα Βανέσα Πέρες, έδωσαν μια παράσταση «στο πόδι», προκαλώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα των περαστικών. 

Αφού προέτρεψε τους περαστικούς να τραγουδήσουν μαζί του το "It Ain’t Necessarily So", ο Μάρεϊ απήγγειλε το Dog του ποιητή Λόρενς Φερλινγκέτι, ο οποίος, όπως είπε ο ηθοποιός, «πέρασε πολύ χρόνο σ'αυτό το πάρκο». 


Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Χαμένοι στη Μετάφραση», πρόσθεσε στο ρεπερτόριο του κουαρτέτου το “I Feel Pretty”, αλλά και το “America” από το Γουέστ Σάιντ Στόρι. 

Το κουαρτέτο εξαφανίστηκε όσο ξαφνικά εμφανίστηκε, με τον Μάρεϊ να ανακοινώνει «οι μπάτσοι λένε πως πρέπει να κλείσουμε τα μικρόφωνα. Ας ξηλώσουμε αυτό το μέρος». 

Με πληροφορίες από PageSix
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Διεθνή / Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση σε λιγότερο από ένα μήνα στο Χαλίσκο του Μεξικού, όπου άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη για την εξαφάνιση μελών της οικογένειάς τους δολοφονούνται
LIFO NEWSROOM