ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

H αγαπημένη ερμηνεύτρια μας επιφυλάσσει γι’ αυτή την εβδομάδα μία εμφάνιση σ’ ένα από τα ωραιότερα θέατρα της πόλης.

LIFOTEAM 1.7.2011 | 00:00

H αγαπημένη ερμηνεύτρια μας επιφυλάσσει γι’ αυτή την εβδομάδα μία εμφάνιση σ’ ένα από τα ωραιότερα θέατρα της πόλης. Την Παρασκευή 1 Ιουλίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη στήνει στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά ένα μοναδικό ταξίδι με συνοδοιπόρους της τέσσερις σπουδαίους μουσικούς. Ο Αλέξανδρος Κτιστάκης στα τύμπανα, ο Γιάννης Κυριμκυρίδης στο πιάνο και τα πλήκτρα, ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας στις κιθάρες και το μπάσο και ο Θωμάς Κωνσταντίνου στο λαούτο, τον τζουρά και το μαντολίνο συνοδεύουν την Ελευθερία σε μια παράσταση που θα διαρκέσει δύο ώρες και θα μας μαγέψει.

 

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση θα έχει η μοναδική φωνή της μεγάλης τραγουδίστριας, χωρίς να καλύπτεται από ενορχηστρωτικές πολυπλοκότητες και λούπες. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα ερμηνεύσει τα μεγάλα της τραγούδια, όλα εκείνα με τα οποία την αγαπήσαμε, χωρίς χρονολογική σειρά και χωρίς να αφήνει καμιά από τις μεγάλες της στιγμές απέξω. Το concept της συναυλίας θα είναι διαφορετικό και συνάμα γνώριμο: η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα βρίσκεται στη μέση της μικρής μπάντας, εμπνέοντας και οδηγώντας τους μουσικούς. Συνάμα, αυτοί θα τη συνοδεύουν στις μουσικές της περιπλανήσεις, έχοντας από κοινού το ρόλο του ενορχηστρωτή. Κανείς δεν είναι αρχηγός και ταυτόχρονα όλοι είναι αρχηγοί στην τέχνη τους.

 

Η 1η Ιουλίου αναμένεται με πολύ όμορφα συναισθήματα για την πόλη του Πειραιά. Το Βεάκειο θα πλημμυρίσει από τη ζεστή φωνή της Ελευθερίας και τη μαγεία από την ερμηνεία των κομματιών της. Τα συναισθήματα θα κατακλύσουν όλους όσοι θα βρεθούν στην παράσταση ακούγοντας στίχους που εμπνέουν σε αυτήν τη δύσκολη εποχή. Η παράσταση αρχίζει στις 9:30 μ.μ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 18 ευρώ.

ΠΟΤΕ01/07/2011 - 01/07/2011
ΠΟΥΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Οδηγός Μουσικής