Μπάντα έκανε καντάδα κάτω από το μπαλκόνι φίλης τους, που βγήκε από το νοσοκομείο

Μπάντα έκανε καντάδα κάτω από το μπαλκόνι φίλη τους, που βγήκε από το νοσοκομείο Facebook Twitter
0

Συγκινεί το βίντεο μιας μπάντας, που κάνει καντάδα στην πλατεία Αμερικής, κάτω από το μπαλκόνι φίλης τους, που βγήκε από το νοσοκομείο. 

Το στιγμιότυπο κατέγραψε η ηθοποιός Γωγώ Ατζολετάκη και το δημοσίευσε στα social media. Το απόγευμα της Κυριακής, η μπάντα «Αγία Φανφάρα» αποφάσισε να κάνει καντάδα κάτω από το μπαλκόνι φίλης τους που μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο. 

«Θα κάνουμε καντάδα σε μια φίλη. Είναι σοβαρά άρρωστη, μόλις βγήκε από το νοσοκομείο και θέλουμε να την καλωσορίσουμε», δήλωσε η κ. Ατζολετάκη ότι της είπαν τα μέλη της μπάντας. Η ηθοποιός περιέγραψε στο Mega ότι στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος, ενώ αυτοκίνητα σταματούσαν και άνθρωποι άνοιγαν τις πόρτες, για να δουν αυτό το δρώμενο. 

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η Τάνια Ρόκκα, η αποδέκτης αυτής της πολύ τρυφερής κίνησης από τα μέλη της μπάντας. 

«Ήταν μια απίστευτα συγκινητική στιγμή. Έκλαιγα επί 20 λεπτά, χόρευα και τα μάτια μου έτρεχαν, δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», δήλωσε η ηθοποιός στο Mega. «Ήταν σαν να είναι εκεί όλη η αγάπη του σύμπαντος και ήξερα ότι είναι για μένα. Ήταν μια μαγική στιγμή, πραγματικά», συμπλήρωσε. 

«Μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω, γιατί έχω μακρύ δρόμο ακόμη. Αλλά χάρη σε αυτούς σίγουρα θα τα καταφέρω», τόνισε η κ. Ρόκκα. 

«Ένα από τα πιο συγκινητικά, τα πιο ανθρώπινα, τα πιο ευεργετικά για την ψυχή πράγματα, που έχω δει στη ζωή μου!», έγραψε η κ. Ατζολετάκη δημοσιεύοντας το βίντεο της καντάδας στο Facebook. «Η μπάντα πνευστών Αγία Φανφάρα να κάνει "καντάδα" σε μια φίλη τους (με σοβαρή ασθένεια) που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο. Και βούιξε ο τόπος από υπέροχες μουσικές, κι η άρρωστη κοπέλλα ψηλά απ' το μπαλκόνι της γελούσε... κι ο κόσμος που περνούσε απολάμβανε τ' ακούσματα εκστατικός, κι από παντού ανάβλυζε το ακριβό άρωμα της χαράς και της αγάπης», έγραψε ακόμη η ηθοποιός. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM