MOODYMANN

Το Cariocas Beach Bar την Κυριακή 17 Ιουλίου, σας επιφυλάσσει μια μεγάλη μουσική γιορτή Και φέρνει στα decks του τον θρύλο Moodymann γνωστό επίσης ως Kenny Dixon Jr ή KDJ.

LIFOTEAM 17.7.2011 | 00:00

Το Cariocas Beach Bar την Κυριακή 17 Ιουλίου, σας επιφυλάσσει μια μεγάλη μουσική γιορτή Και φέρνει στα decks του τον θρύλο Moodymann γνωστό επίσης ως Kenny Dixon Jr ή KDJ. O αινιγματικός Kenny Dixon Jr είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους που στεγάζουν τη μουσική την παρούσα φάση. Παρά την άρνησή του να δίνει συνεντεύξεις και να παίξει το παιχνίδι media-και-promo, η φωνή του Kenny ήταν μεταξύ άλλων μια από τις δυνατότερες στη συντήρηση της πλούσιας κληρονομιάς της αφρο-αμερικανικής μουσικής. Τα DJ sets του είναι μια μαγευτική εμπειρία με τον τρόπο που επικοινωνεί με το πλήθος μέσω της μουσικής και του μικροφώνου του. Το ύφος μουσικής του, είναι ίδιο με το προσωπικό του στυλ, groovy! Ο Moodymann είναι ισχυρός υποστηρικτής του Vinyl Preservation.

Μαζί του στα decks o Sunshine Pedro, συνιδιοκτήτης και resident DJ του Cariocas Beach Bar και πρωτοπόρος εδώ και 13 χρόνια των καθιερωμένων Κυριακάτικων "HOUSE ON THE BEACH" parties- και με αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο ξεσηκώνει τα πλήθη της house σκηνής έχοντας ως κύριες επιρροές την disco των late 70’s και την παγκόσμια dance σκηνή και o Vjp (Vinyl-Junkies Record Store).

Τέλος, από την Κυριακή 12 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι υπάρχoυν πούλμαν κάθε Κυριακή, με σημείο αναχώρησης τον σταθμό Μετρό Δάφνης, με ώρα αναχώρησης του πρώτου πούλμαν στις 11:00 π.μ., και ώρα αναχώρησης από Cariocas του πρώτου πούλμαν στις 22:00. Catch the Bus and take a ride to Cariocas Beach!! (Δηλώσεις Συμμετοχής: 6942719370, http://www.facebook.com/pages/The-Cariocas-Sunday-Bus)

Doors open: 10:00
Cariocas Beach Bar: Σχοίνος-Αλεποχώρι

Περισσότερες πληροφορίες για το party: http://www.cariocas.gr
Επικοινωνία: [email protected]

Σχετικά Links:
www.facebook.com/cariocas.beach.bar.schinos

http://www.myspace.com/cariocasbar

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΟΤΕ17/07/2011 - 17/07/2011
Οδηγός Μουσικής