Εκτός Διεθνούς Ομοσπονδίας Τζούντο ο Βλαντίμιρ Πούτιν

Εκτός Διεθνούς Ομοσπονδίας Τζούντο ο Βλαντίμιρ Πούτιν Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: ΕΡΑ
0

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο ολιγάρχης Αρκάντι Ρότενμπεργκ απομακρύνθηκαν από όλες τις θέσεις στη Διεθνή Ομοσπονδία Τζούντο (IJF), ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 


Η απόφαση, που ανακοινώθηκε σήμερα, διαδέχεται εκείνη τής αναστολής μετά εκείνη της αφαίρεσης από τον Πούτιν τον τίτλο του επίτιμμου προέδρου της IJF, την περασμένη εβδομάδα.

«Η Διεθνής Ομοσπονδία Τζούντο ανακοινώνει ότι ο κ. Βλαντιμίρ Πούτιν και ο κ. Αρκάντι Ρότενμπεργκ απομακρύνθηκαν από όλες τις θέσεις που κατείχαν στη Διεθνή Ομοσπονδία Τζούντο», ανέφερε.

Από τον Πούτιν αφαιρέθηκε επίσης η τιμητική μαύρη ζώνη του Ταεκβοντό που του απονεμήθηκε το 2013 από την παγκόσμια ομοσπονδία Ταεκβοντό και το παράσημο της FINA, που του απονεμήθηκε το 2014 από τον παγκόσμιο οργανισμό κολύμβησης.


Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Αρκάντι Ρότενμποεργκ ήταν στην Εκτελεστική Επιτροπή της IJF ως διευθυντής ανάπτυξης από το 2013.

 
Η IJF ακύρωσε επίσης μια διοργάνωση Grand Slam στις 20-22 Μαΐου στο Καζάν της Ρωσίας. 

Με πληροφορίες από CNN
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM