ADVERTORIAL

Το να βρει κανείς το ιδανικό laptop δεν είναι εύκολη υπόθεση - πόσο μάλλον όταν οι ανάγκες μας είναι τόσο πολλές και διαφορετικές. 

 

 

Εδώ και μερικούς μήνες, βέβαια, από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Lenovo Official Store στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens, έχουμε πλέον στη διάθεσή μας έναν νέο τεχνολογικό προορισμό που φιλοξενεί όλα όσα χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας - από laptop, desktop, οθόνες μέχρι tablet και αξεσουάρ. Κι όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες γνώσεις του προσωπικού του καταστήματος της Lenovo, για να βρούμε ακριβώς αυτά που καλύπτουν όλες μας τις ανάγκες.

 

Όλα τα παραπάνω γίνονται ακόμα καλύτερα από την Πέμπτη 17 Μαρτίου έως και το Σάββατο 19 Μαρτίου, αφού στο Lenovo Official Store όχι μόνο θα βρεις όλα τα καινοτόμα προϊόντα του Νο1 κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, αλλά θα μπορείς να κερδίσεις κάποια από αυτά. Πώς; Με τον πιο απλό τρόπο.

 
 

 

 

 

Τις ημέρες αυτές οι ομάδες Lenovo θα βρίσκονται μέσα στο The Mall Athens. Βρες τις και πάρε το gift bag που θα σου δώσουν. Μέσα σε αυτό βρίσκεται ο μοναδικός κωδικός που δίνει αυτόματα ένα δώρο σε όσους επισκεφτούν το Lenovo Official Store. Παράλληλα, με την συμμετοχή σου μπαίνεις αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσεις μερικά από τα καλύτερα και πιο καινοτόμα laptop της Lenovo.

 

Το Lenovo Official Store μας καλεί να βιώσουμε την ξεχωριστή εμπειρία Lenovo

Για εκείνους που θέλουν το απόλυτο στυλ

Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα Lenovo Yoga Slim 7, το κομψό laptop που συνδυάζει μέγιστες επιδόσεις και φορητότητα και είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ που μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας. Με οθόνη 14 ιντσών και με εξαιρετικά γρήγορη απόδοση του επεξεργαστή AMD Ryzen 7 σειράς 5000, μπορείτε να έχετε μέγιστη απόδοση όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, έχει εκπληκτικά γραφικά και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, καθώς και AI λειτουργίες για να ταιριάξει σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας.

 

Για εκείνους που αγαπούν το gaming

Άλλος ένας τυχερός θα κερδίσει ένα Lenovo Legion 5, ένα πραγματικά εκπληκτικό μηχάνημα για gaming, που συνδυάζει απίστευτη ισχύ και φορητότητα. Το συγκεκριμένο laptop διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen 7 4800H, για εξαιρετικές επιδόσεις, τόσο στο gaming, όσο και στο multitasking. Με μνήμη DDR4 3200 MHz και δίσκο M.2 NVMe PCIe SSD χωρητικότητας 512GB είναι ιδανικό για όσους θέλουν την απόλυτη εμπειρία gaming, σε μια συσκευή με ιδιαίτερο και minimal design. Επιπλέον, διαθέτει οθόνη IPS Full HD και ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz.

 

Για εκείνους που θέλουν να έχουν τεχνολογία αιχμής

Τέλος, ένας υπερ-τυχερός, θα κερδίσει  το ThinkPad X1 Fold, το πρώτο laptop στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη που ήρθε για να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την τεχνολογία! Χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για τη δημιουργία του. Είναι όμως το πρώτο του είδους του σε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο χρήσης του προσωπικού υπολογιστή, προσφέροντας πρωτόγνωρες δυνατότητες και εμπειρίες χρήστη.

 

Κάθε πτυχή του ThinkPad X1 Fold έχει σχεδιαστεί με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης του. Always on - always connected, το ThinkPad X1 Fold προσφέρει έναν επαναστατικό συνδυασμό φορητότητας και ευελιξίας, ενώ είναι σχεδιασμένο με γνώμονα το μέλλον της παγκόσμιας τεχνολογίας 5G, για να κάνετε ό, τι θέλετε με πραγματικά εξαιρετικές ταχύτητες.

 

Το Lenovo Official Store μας καλεί να βιώσουμε την ξεχωριστή εμπειρία Lenovo

Εκτός από τα μοναδικά αυτά δώρα, θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε για πρώτη φορά από κοντά το σύνολο των επαγγελματικών -ThinkPad, ThinkBook- και καταναλωτικών σειρών -Yoga, Legion, IdeaPad- της Lenovo, αλλά και να μάθουμε όλα όσα χρειάζεται για να επιλέξουμε τη συσκευή που θα ταιριάξει απόλυτα στις πτυχές της καθημερινότητάς μας. 

 

Έτσι, λοιπόν, δίνουμε ραντεβού στο Lenovo Official Store στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens και βιώνουμε την απόλυτη εμπειρία Lenovo, κερδίζοντας μοναδικά δώρα.