Στον καναπέ με ανοιχτό πουκάμισο και δασύτριχο στήθος: Ο Εμανουέλ Μακρόν «κλείνει το μάτι» στους νέους ψηφοφόρους

Στον καναπέ με ανοιχτό πουκάμισο και δασύτριχο στήθος: Ο Εμανουέλ Μακρόν «κλείνει το μάτι» στους νέους ψηφοφόρους Facebook Twitter
Φωτ.:Instagram
0

H επίσημη φωτογράφος των Ηλυσίων έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά νέων φωτογραφιών ενός χαλαρού Εμανουέλ Μακρόν, λίγο πριν το δεύτερο γύρο προεδρικών εκλογών στη Γαλλία. 

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες, ο Γάλλος πρόεδρος ποζάρει με ανοιχτό πουκάμισο, χαλαρά γερμένος στο δερμάτινο καναπέ και γελώντας στο φωτογραφικό φακό. 

Λόγω του δασύτριχου στήθους του, αλλά και της πόζας, οι χρήστες των social media συνέκριναν τον Μακρόν με Σον Κόνερι, Μπαρτ Ρέινολντς, αλλά και τον Ρότζερ Φέντερερ - που έχουν απαθανατιστεί στο παρελθόν γυμνόστηθοι. 

Η προσωπική φωτογράφος του προέδρου Soazig de la Moissonnière για άλλη μια φορά αποτύπωσε το πιο αθέατο πρόσωπο του Μακρόν, από επίσκεψή του, το περασμένο Σάββατο, στη Μασσαλία. 

Σε άλλα ενσταντανέ, ο Γάλλος πρόεδρος φαίνεται να τρέχει, νεανικός κι ορμητικός, στη σκηνή άλλης μιας προεκλογικής συγκέντρωσης, να φτιάχνει τη γραβάτα του, να ατενίζει τη θέα αγκαλιά με τη σύζυγό του, να διαλέγει πουκάμισο. 

Σύμφωνα με αναλυτές, οι νέες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της προεκλογικής εκστρατείας έχουν στόχο την προσέλκυση νεότερων ψηφοφόρων, καθώς η απήχηση της αντιπάλου του και υποψήφιας της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν στους νέους έχει καταγράψει σημαντική άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. 

Όπως εκτιμούν πολλοί, η αναμέτρηση αυτή διαφοροποιείται σημαντικά από την προηγούμενη, καθώς οι ψηφοφόροι νιώθουν απογοητευμένοι μετά από πέντε χρόνια του Μακρόν στην εξουσία, και η Λεπέν επιδιώκει να κεφαλαιοποιήσει αυτή την απογοήτευση, συσπειρώνοντας τους ψηφοφόρους κατά του Μακρόν. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM