Ashes From Azrael mini fest vol.2 @ Death Disco

4 μπάντες του φρέσκου αγγλόφωνου εναλλακτικού ήχου προσγειώνονται σήμερα στην Death Disco.

LIFOTEAM 2.11.2013 | 00:00

Έφτασε η ώρα για το δεύτερο και Φθινοπωρινό Ashes From Azrael mini fest : 4 μπάντες του φρέσκου αγγλόφωνου εναλλακτικού ήχου είτε πρωτοεμφανιζόμενες είτε με δουλειές που ξεχώρισαν.

Την βραδιά ανοίγει ο Constantine Kyrtsis με την μπάντα του. Έχοντας μόλις γυρίσει από το Λονδίνο και έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το ep "It Could Be Worse", θα μας παρουσιάσει όλο το νέο υλικό του.

Την σκυτάλη παίρνουν οι Frequency oN με ένα post punk/ alternative set. Λίγο πριν μπουν στο στούντιο για το πρώτο τους full album, παρουσιάζουν σημαντικό κομμάτι του.

Στη συνέχεια, στην σκηνή ανεβαίνει ο Άγγελος Μπαλτάς ή κατά κόσμον Fantastikoi Hxoi, ο οποίος έχει λάβει δεκάδες διθυραμβικές κριτικές για την δουλειά του απ' όλο τον κόσμο.

Για το κλείσιμο αυτής της γιορτής στου Ψυρρή, την σκηνή καταλαμβάνει ο KU με την μπάντα του. Άλλος ένας μουσικός με ιδιαίτερα ενδιαφέρον και εντυπωσιακό βιογραφικό, ο Δημήτρης Παπαδάτος άφησε άφωνο κοινό και κριτικούς πρόσφατα με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά που φέρει τον τίτλο Feathers.

ΠΟΤΕ02/11/2013 - 02/11/2013
ΠΟΥDEATH DISCO
Οδηγός Μουσικής