Jazz Jam Sessions

Φθινοπωρινά Jazz Jam Sessions αυτή την Τετάρτη όπως και κάθε Τετάρτη στο taf.

LIFOTEAM 9.10.2013 | 00:00

To trio Σεραφείμ Μπέλλος, Κωνσταντίνος Στουραΐτης και Κωστής Χριστοδούλου παίζουν μαζί με guest μουσικούς πειραματική και progressive jazz, αναπτύσσοντας νέα υλικά μουσικής και αναζητώντας τις κατάλληλες συμφωνίες και πρότυπα.

Σε κάθε γωνιά του πλανήτη υπάρχουν μουσικοί που παίζουν τζαζ. Μουσικοί που έχουν ακούσει και έχουν μάθει από τον Charlie Parker, τον Louis Armstrong, τον Thelonius Monk και τον Duke Ellington. Μουσικοί που μπορούν χωρίς δεύτερη σκέψη να παίξουν και να αυτοσχεδιάσουν το «All the things you are» ή το «Blue Bossa» ή το 'There Will Never Be Another You' για παράδειγμα. Τρομπετίστες, σαξοφωνίστες, μπασίστες, ντράμερς και πιανίστες (μεταξύ άλλων), οι οποίοι μπορούν να εκτελούν τις μελωδίες με μουσικούς που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ πριν και με τους οποίους μερικές φορές μιλούν διαφορετική γλώσσα.

Αυτή είναι η φύση της jazz και των jazz jams που μπορεί να συναντήσει κανείς σε κάθε μεγάλη πόλη της υφηλίου. Έτσι και τα Jazz Jam Sessions στο metamatic:taf στην Αθήνα, είναι ένα jazz jam σαν αυτά αλλά στην πιο πειραματική του μορφή.

ΠΟΤΕ09/10/2013 - 27/11/2013
ΠΟΥΤ.A.F. / THE ART FOUNDATION
Οδηγός Μουσικής