Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι Facebook Twitter
0

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σημειώθηκε στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης.

Η δόνηση έγινε αισθητή στις 16:22 και είχε επίκεντρο χερσαίο έδαφος πέντε χιλιόμετρα ανατολικά-βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου.

Το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 13,8 χιλιόμετρα. 

Η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη ύστερα και από τον σεισμό των 6 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε οικίες. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM