Harsh Demise + Yellow Devil Sauce + Solarmonkeys Live

Η heavy metal μπάντα από τον Πειραιά στην σκηνή του 6 dogs.

LIFOTEAM 15.12.2013 | 00:00

Οι Harsh Demise είναι μια heavy metal μπάντα από τον Πειραιά. Σχηματίστηκαν το 2006 και έκτοτε γράφουν ασταμάτητα υλικό, χωρίς μουσικούς περιορισμούς. Με οδηγό τον σκληρό ήχο καταφέρνουν να μετουσιώνουν τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματα τους σε μουσική. Στο ενεργητικό τους έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα από εκρηκτικά live σε Αθήνα και επαρχία. Το δισκογραφικό τους ντεμπούτο το έκαναν με το ανεξάρτητης κυκλοφορίας «Something Out Of Nothing» τον Απρίλη 2012, σε δική τους παραγωγή.

Ο ήχος των Yellow Devil Sauce είναι «πικάντικος» όπως και η μουστάρδα από την οποία πήραν το όνομά τους. Οι Αθηναίοι, εναλλακτικοί heavy rockers σχηματίστηκαν το 1999 και από τότε φροντίζουν να μας τροφοδοτούν τακτικά με τον grunge-influenced γκρουβάτο ήχο τους του οποίου τα θεμέλια τέθηκαν με την κυκλοφορία του εκπληκτικού Early Dinner at Dr. Chakravartis.

Οι Solarmonkeys ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2011. Οι συνθέσεις τους έχουν ανέκαθεν βασιστεί πάνω σε rock φόρμες ενώ ο ήχος τους φλερτάρει με αυτόν της σκηνής του Seattle, την περίοδο της έκρηξης του grunge, αναμεμειγμένος με πλήκτρα και λίγα ηλεκτρονικά στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση η αγάπη τους για μπάντες όπως οι Soundgarden, Pearl Jam, Alice in Chains, Faith No More και Tool γίνεται εύκολα αντιληπτή. Αυτή την περίοδο οι Solarmonkeys βρίσκονται στα Lizard Sound studios με παραγωγό τον Δημήτρη Καρπούζα για να τελειώσουν τις ηχογραφήσεις για την πρώτη full legth κυκλοφορία τους η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε digital μορφή στις αρχές του 2014.

ΠΟΤΕ15/12/2013 - 15/12/2013
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής