Ακυρώθηκε η συναυλία των Placebo στη Θεσσαλονίκη

Ακυρώθηκε η συναυλία των Placebo στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/Javier Zorrilla
0

Ακυρώθηκε η συναυλία των Placebo στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ενημέρωσε το συγκρότημα, η συναυλία στη Μονή Λαζαριστών, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω  ασθενείας.

«Μετά μεγάλης λύπης, λόγω ασθένειας στο συγκρότημα και σχετικής ιατρικής συμβουλής, πρέπει να ακυρώσουμε τη συναυλία μας στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη σήμερα το απόγευμα. Απολογούμαστε ειλικρινά για την απογοήτευση που θα προκαλέσουμε» ανέφερε η μπάντα σε ανακοίνωσή της.

Η συναυλία που είναι προγραμματισμένη για την Αθήνα αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά.

«Η ξεκούραση της μίας ημέρας θα μας επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε το σόου μας στην Αθήνα αύριο» σημειώθηκε.

Από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Με λύπη η εταιρεία παραγωγής και το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ανακοινώνουν την ακύρωση της αποψινής συναυλίας των Placebo λόγω ασθενείας  όπως ανακοίνωσε και το ίδιο το συγκρότημα, και ενώ είχε ετοιμαστεί ο χώρος, είχε ολοκληρωθεί και δοκιμαστεί ο ήχος και ήταν όλα έτοιμα να γίνει η συναυλία στην ώρα της.

Η απόφαση αυτή μας καθιστά αναγκαστικά έκθετους στους εκατοντάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και ειδικότερα σε αυτούς που δεν θα το πληροφορηθούν εγκαίρως και θα έρθουν στη Μονή Λαζαριστών, αρκετοί από μακριά.

Ζητούμε την κατανόηση σας και περιμένουμε νεότερες ανακοινώσεις από την εταιρεία παραγωγής και από το συγκρότημα για να μάθουμε τον σοβαρό λόγο για την μη εμφάνιση των καλλιτεχνών.

Μείνετε συντονισμένοι, για να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ