Κωπηλασία: Παγκόσμιες πρωταθλήτριες Κ23 οι Μπούρμπου-Φράγκου και με ρεκόρ

Κωπηλασία: «Χρυσές» οι Μπούρμπου-Φράγκου και με ρεκόρ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΚΟΦΝΣ
0

Στο ψηλότερο σκαλί του ανέβηκαν η Χριστίνα Μπούρμπου και η Ευαγγελία Φράγκου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 ετών. 

Μετρώντας μόλις ένα μήνα συνεργασίας, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και μάλιστα με παγκόσμιο ρεκόρ, στη δίκωπο. Τερμάτισαν στον τελικό σε 6:58.41 στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Βαρέζε, για να βελτιώσουν το παγκόσμιο ρεκόρ που επίσης είχε ελληνικό χρώμα. Το είχαν πετύχει με 6:58.68 οι Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου, το 2019. 

«Είμαι απίστευτα χαρούμενη, δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση ειδικά σε αυτό το αγώνισμα», δήλωσε η Ευαγγελία Φράγκου, που κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο στη δίκωπο. «Ήμουν αρκετά επιφυλακτική όταν ο προπονητής μας είπε ότι θα τρέξουμε στη δίκωπο. Παρόλα αυτά τον εμπιστευτήκαμε και οι δύο και πιστέψαμε στους εαυτούς μας», συμπλήρωσε. 

«Με την Ευαγγελία είμαστε πλήρωμα ένα μήνα, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά. Με κάνει να είμαι πολύ χαρούμενη αυτό το ρεκόρ», τόνισε από την πλευρά της η Χριστίνα Μπούρμπου. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός - Ρεαλ Μαδρίτης 77 - 71:

Αθλητισμός / Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 77 - 71: Με χαρακτήρα και άμυνα στο 2-0 και αγκαλιά με το Final Four

Ο Ολυμπιακός έκανε αποφασιστικό βήμα προς την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 77 - 71 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κάνοντας το 2-0 στη σειρά των playoffs
LIFO NEWSROOM